AngelBiss Podomoro Inc.hiji-hijina fokus munggaran dina turun naek konsentrator oksigén sareng tiasa ngendalikeun tingkat turun naek dina 0,1%, utamina ngiringan ngembangkeun, ékspor sareng produk kualitas produksi dina bidang Terapi Oksigén, Terapi Bedah, Terapi Asma sareng Terapi Diagnostik. Kalayan kaunggulan unikna nyalira sareng kamampuan rékayasa anu kuat, AngelBiss parantos nyayogikeun seueur solusi anu saé pikeun konsumén di panjuru dunya.

Maca deui

Produk Fitur

Poéna Global

  • 05
  • 01-1
  • 03-1
  • 06
  • 07
  • 010
  • 011
  • 08
  • 09

Taros Kami

  • AngelBiss Healthcare Inc. 1150 S Milliken Ave Ste 1086 Ontario, CA 91761
    Telp: 909-457-6526
  • AngelBiss Healthcare Inc R2, No.106, Shuanghe Road, Dianshanhu Town, 215345, Shanghai, China
  • E-mail: info@angelbisscare.com

Peta Dunya

Bérita paling énggal

  • Panilitian sareng Aplikasi Oxyge ...

    Oksigén mangrupikeun salah sahiji komponén hawa. Éta henteu warnaan, henteu bau sareng teu raos. Oksigén langkung beurat tibatan hawa. Cai mibanda kapadetan 1.429g / L dina kaayaan standar (0 ° C sareng tekanan atmosfir 101325 Pa), sareng éta ...

  • 2020 CMEF AngelBiss Shanghai

      Wilujeng sumping di Pameran CMEF Shanghai AngelBiss 2020. Kami di dieu 10.19 ~ 10.22.  

  • Pejabat WHO nyarios yén oksigén nyaéta ...

    "Salah sahiji cara anu paling épéktip pikeun nyalametkeun kahirupan tina COVID-19 nyaéta nyayogikeun oksigén ka pasién anu meryogikeunana. WHO perkirakeun yén dina tingkat ayeuna ~ 1 juta kasus anyar saminggu, dunya peryogi sakitar 620,000 cu ...

  • Prestasi AngelBiss dilakukeun dina 2019

    Téknologi No.1-Langkung 18 pendaptaran patén énggal pikeun konsentrator oksigén sareng mesin nyeuseup No.2-Batré munggaran di dunya nyadangkeun Konsentrator Oksigén 5L ngahontal 93% No.3-Tés konsentrator oksigén 5L dina Tibet 15000f ...

  • Ngahaturkeun nuhun ka AngelBiss pikeun Obtainin ...

    Anyar-anyar ieu, AngelBiss parantos kéngingkeun dua patén modél utiliti anu diidinan ku Kantor Harta Inteléktual Cina. Patén-patén anyar anu diala waktos ieu sacara lengkep ngagambarkeun kakuatan sareng kamampuan inovasi AngelBiss ...

  • Panilitian Produk Anyar AngelBiss 2020 Sareng ...

    AngelBiss fokus kana kualitas produk sareng inovasi téknologi sepanjang waktos. Dina kaayaan parah resesi ékonomi global, AngelBiss masih ngajaga momentum pangwangunan anu saé, sareng perusahaan ngagaduhan ...

  • Rencana Pameran AngelBiss di 2020

    ANGELBISS, produsén profesional Médis Oksigén Konsentrator sareng Mesin Nyeuseup Portabel di Cina, bakal janten paméran pikeun Pameran anu bakal datang: Ipoh Malaysia Apri, 2020 Milan Italia Méi, 2020 CMEF Shanghai 2020 ...