ANGELBISS, merek ngajangjikeun geus didaptarkeun di Jerman, Malaysia, AS jeung RRC Cina.AngelBiss Kaséhatan Nyarita, Puseur pamekaran rékayasa sareng perusahaan munggaran fokus kana turun naek konsentrator oksigén sareng hiji-hijina perusahaan anu tiasa ngontrol laju turun naek dina 0,1% nalika kaluaran oksigén aya dina tekanan tinggi 7bar.Tim AngelBiss kalibet dina pamekaran, ékspor sareng manufaktur produk kualitas dina widang Terapi Oksigén, Terapi Bedah, Pasokan Oksigén, Terapi Asma sareng Terapi Diagnostik.Kalawan kaunggulan unik sorangan jeung kamampuhan rékayasa kuat, AngelBiss geus nyadiakeun loba solusi kualitas luhur ka konsumén di sakuliah dunya.

Maca deui

Produk Fitur

Distributor Global

  • 1
  • 2
  • 3
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • zza1
  • 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Taros Kami

  • AngelBiss Kaséhatan Nyarita
    1150 S Milliken Ave Ste 1086 Ontario, CA 91761
    Telepon: 909-457-6526
  • AngelBiss Médis Téhnologi Co., Ltd
    No.106, Jalan Shuanghe, Kota Dianshanhu, 215345, Shanghai, Cina
  • Surélék:info@angelbisscare.com

Peta Dunya

Bérita paling énggal

  • EXERCISE WITH OXYGEN THERAPY (EWOT)

    Latihan sareng Terapi Oksigén (EWOT)

    Dipikawanoh salaku EWOT ( Latihan Kalayan Terapi Oksigén ), ieu mangrupikeun terapi anu ngagunakeun latihan fisik ringan salaku platform pikeun ngaoksigénkeun aliran getih pasien.Topeng oksigén dipaké nalika kagiatan éta ngabantosan gancang ...

  • The Importance of Oxygen Therapy

    Pentingna Terapi Oksigén

    Terapi oksigén dibangkitkeun ti Éropa Kulon sarta geus laun diasupkeun imah saprak 1970S.Nagara-nagara maju sapertos Amérika, Jepang sareng Mexico parantos ngalaksanakeun terapi oksigén ti taun 1980-an.Nyeuseup oksigén parantos gancang ...

  • The importance of oxygen under COVID-19

    Pentingna oksigén dina kaayaan COVID-19

    Oksigén sami pentingna sareng cai anu ngadukung kahirupan urang.Kurangna oksigén bakal ngakibatkeun impairment tina kaayaan awak urang.Shanghai parantos dikonci saprak April 2022. Jalma-jalma dikarantina di bumi sareng henteu angkat ...

  • Voice Control Implied in AngelBiss Oxygen Concentrator

    Kontrol Sora Disiratkeun dina AngelBiss Oxygen...

    Naha anjeun tiasa nganggo sora anjeun pikeun ngontrol konsentrator oksigén anjeun?Leres, anjeun tiasa ayeuna.Anyar-anyar ieu, insinyur urang parantos suksés ngembangkeun fungsi kontrol sora énggal pikeun konséntrator oksigén séri AngelBiss.Jalma bisa basajan ...

  • A Wide Variety of Activities Establish a Better Team!

    Rupa-rupa Kagiatan Ngadegkeun ...

    Pikeun ngadegkeun tim penjualan anu ngahiji, éfisién sareng profésional, bagian pamasaran ngalaksanakeun sababaraha kagiatan dina awal taun 2022. Kami ngarepkeun kagiatan ieu tiasa ngajalin tali silaturahmi antara anggota, ningkatkeun t ...

  • Happy New Year 2022!

    Wilujeng Taun Anyar 2022!

    Taun merangan COVID-19 babarengan parantos réngsé.Dina taun 2021, urang parantos ngalaksanakeun seueur tantangan sareng ngahontal seueur prestasi babarengan.AngelBiss yakin yén kami bakal langkung komprehensif sareng langkung ...

  • Industrialized aquaculture: the magical use of oxygen generator

    Akuakultur industrialisasi: u ...

    Ku perkembangan jaman, sawah jeung gedong-gedong nu subur laun-laun ngagantikeun danau leuweung baheula.Pangurangan sumber daya cai sareng kaanekaragaman hayati parantos ngajantenkeun manusa sadar kana kasalahanana.Manusa...