Ngeunaan AngelBiss

1
2
3
4

AngelBiss Kaséhatan Nyaritalokasina di California, AS.Grup insinyur éléktronik, biomédis jeung oksigén pakakas ngadegkeun parusahaan nyertakeun merek - ANGELBISS, SINZONECARE jeung WORTHY.Kagiatan bisnis utama museurkeun kana ngembangkeun produk, desain, produksi, percobaan, importation & ékspor alat médis sarta equipments suplai oksigén.

Anu disorot dina produk produksi nyaéta Generator Oksigén PSA Tekanan Tinggi, Konsentrator Oksigén PSA, Pabrik Pasokan Oksigén, Mesin Nyeuseup Médis sareng.jsb handapeun panutup sistem kontrol kualitas médis ISO13485: 2016 jeung Éropa sertipikat CE (Certified TUV SUD, Jérman).

 

Cabang produksi, AngelBiss Médis Téhnologi Co., Ltd, locates di Shanghai, Cina.Dina garis 6 insinyur, leuwih 35 staf jeung 15000 lanté méter pasagi, ngabogaan leuwih 40+ pendaptaran patén-patén tunggal, parusahaan geus meunang ngahargaan High-tech Inovasi Téhnologi Usaha panghargaan di 2020. Dina 3 taun kaliwat ngembangkeun stabil, sababaraha. téknologi kontrol kritis, kayaning kontrol fluktuasi, test luhurna luhur sarta laju defected kualitas low, geus nyieun pausahaan jadi salah sahiji supplier alat médis paling stabil dina widang terapi oksigén.

 

AngelBiss kalebet pusat pangembangan rékayasa sareng fokus perusahaan munggaran dina turun naek konsentrator oksigén sareng ngontrol tingkat turun naek dina 0,1%, kalibet dina pamekaran, ékspor sareng manufaktur produk kualitas dina widang Terapi Oksigén, Terapi Bedah, Terapi Asma sareng Terapi Diagnostik.Kalawan kaunggulan unik sorangan jeung kamampuhan rékayasa kuat, AngelBiss geus nyadiakeun loba solusi kualitas luhur ka konsumén di sakuliah dunya.

 

Salajengna, kauntungan pikeun kamampuan pangembangan téknologi unik perusahaan, AngelBiss parantos nyetél rencana pikeun neraskeun perjalanan inovatifna dina 10 taun ka hareup.Angelbiss parantos ngaluncurkeun proyék énggal, anu disebut "INOVATIF TECHNOLOGY ENTERPRISES 2020-2030", anu targétna nyaéta ngadamel 82+ patén-patén penemuan, 224+ patén-patén utilitas énggal sareng 50+ patén-patén outlet ku nyalira dina 10 taun ka hareup.