Prestasi

azaz

AngelBiss bakal nyumbangkeun usaha pangalusna pikeun mawa pangalaman produk hadé ka konsumén.Tim R&D ayeuna ngadamel langkung seueur panalungtikan kana widang aplikasi anu béda, sapertos Pasokan Oksigén Industri, Produk Oksigén Nitrogén, Pasokan Oksigén Akuakultur, sareng Aplikasi Ozon, .
Nalika katingal dina 3 taun katukang, AngelBiss ogé ngadamel sababaraha prestasi anu berharga dina widang konsentrator / generator oksigén sareng mesin nyeuseup portabel anu parantos ditingalikeun panjangna bermakna pikeun aplikasi kasehatan manusa.Aranjeunna dibéréndélkeun di handap

NO.1--Leuwih ti 40 pamekaran patén anyar sareng pendaptaran pikeun konsentrator oksigén sareng mesin nyeuseup (Till Nov, 2020)
NO.2--Batre munggaran di dunya nyadangkeun Konsentrator Oksigén 5L, kamurnian oksigén ngahontal langkung ti 93% (dina Apr 2019)
NO.3— Uji di Situs ANGEL 5S 5L Konsentrator Oksigén di Tibet 15000ft, kamurnian oksigén masih tiasa ngahontal langkung ti 93% (dina Sep 2019)
NO.4--Mesin nyeuseup anu tiasa dicas deui salami 3 jam tanpa kakuatan AC (dina Oct 2018)
NO.5- 20psi tekanan tinggi Oksigén Concentrator attain 95% (dina Dec 2019)
NO.6- 90psi tekanan tinggi Oksigén Concentrator attain 95% (dina Jul 2018)
NO.7- 60LPM Dual Flow 4bar Oksigén Generator ngahontal 95% (dina Jan 2020)
NO.8 -10LPM 7bar Oksigén Generator ngahontal 95% (dina Mar 2020)
NO.9 - Fluktuasi unggal Konsentrator Oksigén 0.1% dina 95.5% atanapi konsentrasi anu sanés.(dina Agustus 2017)
NO.10 - TUV-SUD diaudit ISO13485:2016 sareng Sertifikasi CE (dina Dec 2019)
NO.11-Leuwih 6 bar 100LPM Rumah Sakit Leutik Anggo Generator Oksigén Kalayan Sistem Cut Off (dina Nov 2020)
NO.12- Langkung siap pikeun nembongkeun.

Perluasan panalungtikan téknologi di luhur henteu ngan ukur ngandelkeun jarak, tapi ogé jangkungna, sareng jerona.AngelBiss naék sapertos béntang kalayan kualitas anu teu aya tandinganana.Jeung kualitas unparalleled diwangun ku sarébu tés ulang jeung percobaan dina fakta.

AngelBiss ditargetkeun janten raksasa oksigén anu sanés dina 10 taun saatos téknologi tunggalna sareng nyumbangkeun staf.