Prestasi

Mangtaun-taun, AngelBiss ngadamel sababaraha prestasi anu berharga dina bidang konsentrator oksigén sareng mesin sedot portabel anu parantos ditingalikeun hartosna pikeun aplikasi médis manusa.

 

NO.1 - Langkung 18 pamekaran patén anyar sareng pendaptaran pikeun konsentrator oksigén sareng mesin nyeuseup

NO.2 - Batré munggaran di dunya nyadangkeun Konsentrator Oksigén 5L, purity oksigén ngahontal langkung 93%

NO.3— Tés Dina Situs ANGEL 5S 5L Oksigén Konsentrator dina Tibet 15000ft, purity oksigén masih tiasa ngahontal langkung 93%

NO.4 - Mesin nyeuseup anu tiasa diisi deui langkung ti 3 jam tanpa kakuatan AC

NO.5- 20psi tekanan tinggi Oksigén Konsentrator ngahontal 95%

NO.6- 90psi tekanan tinggi Oksigén Konsentrator ngahontal 95%

NO.7- 60LPM Dual Aliran 4bar Oksigén Generator ngahontal 95%

NO.8 -10LPM 7bar Oxygen Generator ngahontal 95%

NO.9 - Fluktuasi unggal Konsentrator Oksigén 0,1% dina 95,5% atanapi konséntrasi anu ditangtoskeun.

NO.10 - TUV-SUD diaudit ISO13485: 2016 sareng Sertifikasi CE

NO.11- Langkung henteu siap nunjukkeun.

 

Dina waktos anu payun, AngelBiss bakal neraskeun usaha pangsaéna pikeun nyayogikeun pangalaman produk anu langkung saé pikeun konsumén. Tim R&D ngadamel langkung seueur panilitian pikeun sababaraha bidang aplikasi, sapertos Nitrogen Oxygen Generator, Aquarium, sareng Ozone Application. 

AngelBiss targét janten raksasa gas sanés dina 10 taun kana téknologi tunggal sareng tim manufaktur na.