Propil

Profil Perusahaan

AngelBiss mangrupikeun anu pangpayunna dunya anu fokus kana turun naek konsentrator oksigén ogé anu pangpayunna tiasa ngontrol tingkat fluktuasi oksigén dina 0,1% (tingkat rata-rata industri langkung ti 0,6%)

Dina panilitian laboratorium rékayasa AngelBiss mendakan yén tingkat turun naek anu langkung handap hartosna yén konsentrator oksigén ngagaduhan kirang kamungkinan cacad dina unggal bagian anu nyambung, sahingga ngajantenkeun mesinna ngajalankeun hirup anu sampurna sareng awét. Maka Stabilitas sareng Kualitas duanana dipastikeun ku téknologi nyalira. Éta mangrupikeun daya tarik utama produk AngelBiss kami.

Langkung 17 taun diajar rékayasa dina produk gas, insinyur AngelBiss kalebet aktipitas pamekaran, panilitian, ékspor sareng produk kualitas manufaktur dina widang Terapi Oksigén, Terapi Bedah, Terapi Asma sareng Terapi Diagnostik Kalayan kaunggulan panilitianna nyalira sareng kamampuan rékayasa anu kuat, AngelBiss parantos nyayogikeun seueur solusi anu saé pikeun konsumén di panjuru dunya, kalebet Malaysia, India, Irak, Spanyol, Belanda, Ukraina, Chili, Peru, Jepang, Australia, jsb. 

AngelBiss sadaya produk saluyu sareng standar kualitas Téhnologi USA sareng performa pangsaéna dina rentang umur éléktronik na. Produkna hemat biaya sareng ramah lingkungan, saderhana dijaga, anu parantos ngabuktoskeun réliabilitasna dina sajumlahing jasa di panjuru dunya.

AngelBiss mastikeun kasalametan anjeun dina ngagunakeun produkna, masihan jasa panggunaan anu langkung saé pikeun peminat distributorna.

Jurusan Perusahaan

AngelBiss ngabagi bagian Manajemén, Produksi, Administrasi, SDM, Pamasaran, Panilitian sareng Pangembangan R&D, Pamariksaan Kualitas, Gudang, Pra-penjualan sareng Layanan Saatos Penjualan, Hubungan Produksi Laut, sareng sajabana Masing-masing departemén ngalaksanakeun tugas masing-masing, kalayan serius sareng tanggung jawab, sareng kerja keras pikeun operasi anu saé pikeun kelompok. Kalayan ngembangna sareng ngembangkeun AngelBiss, éta bakal ngagaduhan seueur bagian pikeun nyaring. 

01

Kapamilikan Perusahaan

Sinopec Group Senior Mechanical Designer (SGSMD) & insinyur Mr. Huang ngadegkeun perusahaan SinZoneCare Médis dina taun 2004 pikeun pasar médis domestik, utamina ngalakukeun bisnis ODM pikeun produk médis sareng industri. Salami 14 taun ka pengker, SinZoneCare ngarancang sareng ngembangkeun belasan produk oksigén (pikeun perusahaan manufaktur lokal) sareng minuhan kasuksésan anu hébat di lapangan bénsin. Nalika taun 2017, saurang insinyur penjualan ngora Mr Arvin Du ngiringan sareng Mr. Huang sareng mimiti tanggung jawab nguruskeun urusan ékspor kalayan nami AngelBiss. Perusahaan ngaktipkeun kamajuan ékspansi global dugi ka ayeuna.

ANGELBISS mangrupikeun mérek kualitas anu dipiboga ku AngelBiss Healthcare Inc (USA) sareng AngelBiss Medical Technology (Cina). ANGELBISS hasil ngadaptar salaku mérek unik di California USA, Dusseldorf Jérman sareng Shanghai Cina. Hartosna merek ogé nilai inti perusahaan dikedalkeun kieu:

Kombinasi Angel Broken Wings sareng nami Inggris anu disebut ANGELBISS. Malaikat mangrupikeun karakter imajinér dina haté masarakat di sagala rupa nagara anu nyayogikeun injil, sareng mangrupikeun jinis rezeki spiritual. Gambar ibukota "A" sigana jalma, ngan hiji sisi jangjangna nunjukkeun teu lengkep, kusabab kaayaan méntal jalma anu gering henteu lengkep, sareng henteu lengkep ieu ngan ngajelaskeun yén jalma ieu peryogi perawatan. Biss hartosna Berkah. Munculna pelangi beureum hartosna yén malaikat mawa harepan pikeun jalma.

Sareng hatur nuhun ka Tuan Foo sareng Tuan Joe ti Malaysia pikeun nyarankeun nami ANGELBISS.

AngelBiss, Peduli Kang, Anjeun sareng Kaséhatan Kuring