Propil

Profil Perusahaan

AngelBiss mangrupikeun anu munggaran di dunya anu museurkeun kana turun naek konsentrator oksigén sareng anu munggaran tiasa sacara akurat ngontrol tingkat turun naik oksigén dina 0.1% (tingkat rata-rata industri langkung ti 0.6%).

Dina AngelBiss rékayasa lab panalungtikan kapanggih yén laju turun naek handap hartina concentrator oksigén boga kasempetan kirang cacad dina unggal bagian disambungkeun, sahingga ngajadikeun mesin ngajalankeun dina kahirupan sampurna jeung awét.Lantaran kitu Stabilitas sareng Kualitas duanana dipastikeun ku téknologi tunggal.Éta mangrupikeun daya tarik utama produk AngelBiss kami.

Langkung ti 17 taun diajar rékayasa dina produk gas, insinyur AngelBiss utamina kalibet dina pamekaran, panalungtikan, ékspor sareng manufaktur produk kualitas dina widang Terapi Oksigén, Terapi Bedah, Terapi Asma sareng Terapi Diagnostik.Kalawan kaunggulan panalungtikan sorangan jeung kamampuhan rékayasa kuat, AngelBiss geus nyadiakeun loba solusi kualitas luhur ka konsumén sakuliah dunya, kaasup Malaysia, India, Irak, Spanyol, Walanda, Ukraina, Chili, Peru, Jepang, Australia, jsb.

Sadaya produk AngelBiss saluyu sareng standar kualitas Téknologi AS sareng pagelaran pangsaéna dina umur éléktronik na.Produkna murah sareng ramah lingkungan, saderhana dijaga, anu parantos ngabuktikeun kaandalanna dina seueur jasa di sakumna dunya.

AngelBiss mastikeun kasalametan anjeun dina ngagunakeun produkna, masihan jasa pamakean anu langkung saé pikeun fans distributor na.

Departemen parusahaan

AngelBiss babagi bagian tina Manajemén, Produksi, Administrasi, SDM, Marketing, R&D Panalungtikan sarta Pangwangunan, Quality Inspection, Gudang, Pra-jualan jeung Service Saatos-jualan, Leuwih Hubungan Produksi Laut, jsb Unggal departemén ngalaksanakeun tugas sorangan, kalawan serius tur responsibly, sarta digawé teuas pikeun operasi alus grup.Kalayan ngembangna sareng pamekaran AngelBiss, éta bakal ngagaduhan langkung seueur bagian pikeun nyaring.

01

Kapamilikan Perusahaan

Sinopec Group Senior Mechanical Designer(SGSMD) & insinyur Mr. Huang ngadegkeun pausahaan SinZoneCare Medical dina taun 2004 pikeun pasar médis domestik, utamana ngalakonan usaha ODM pikeun produk médis jeung industri.Salila 14 taun katukang, SinZoneCare mendesain sareng ngembangkeun belasan produk oksigén (pikeun perusahaan manufaktur lokal) sareng ngahontal kasuksésan hébat dina widang gas.Nalika taun 2017, insinyur penjualan ngora Mr Arvin Du gabung sareng Bapak Huang sareng mimiti janten tanggung jawab dina urusan bisnis ekspor atas nama AngelBiss.Perusahaan ngaktifkeun kamajuan ékspansi global dugi ka ayeuna.

ANGELBISS mangrupikeun merek kualitas anu dipiboga ku AngelBiss Healthcare Inc (AS) sareng AngelBiss Medical Technology (Cina).ANGELBISS suksés didaptarkeun salaku merek unik di California AS, Dusseldorf Jerman sareng Shanghai China.Harti merek ogé nilai inti perusahaan ditembongkeun saperti kieu:

Kombinasi Angel Broken Wings sareng nami merek Inggris ANGELBISS.Malaikat nyaéta karakter imajinér dina haté jalma-jalma ti sagala rupa nagara anu mawa injil, sareng mangrupikeun jinis rezeki spiritual.Gambar ibukota "A" ngan sigana hiji jalma, ngan hiji sisi jangjang nembongkeun incompleteness na, sabab kaayaan mental jalma gering teu lengkep, sarta incompleteness ieu ngan ngajelaskeun yén jalma ieu perlu perawatan.Biss hartina Berkah.Penampilan katumbiri beureum hartina malaikat mawa harepan pikeun jalma.

Sareng hatur nuhun ka Pak Foo sareng Pak Joe ti Malaysia pikeun nyarankeun nami ANGELBISS.

AngelBiss, Jaga-Na, Anjeun sareng Kaséhatan Kuring