Tunggal Partnership

Tunggal Partnership

Dealer ekslusif pikeun konsentrator oksigén anu paling laris sareng unit nyeuseup diwangun ku taun-taun silih percaya sareng gairah anu langgeng.Jaringan distribusi moal tiasa dilegakeun upami henteu aya dukunganana.

Ayeuna urang gaduh distributor tunggal di nagara-nagara anu nuturkeun.Upami bandéra bangsa anjeun aya di dieu hartosna anjeun tiasa nyerat ka kami pikeun inpormasi kontak sareng langsung ngamimitian distribusi produk kami.Upami bendera bangsa anjeun henteu aya hartosna anjeun tiasa ngahubungi AngelBiss pikeun impor langsung sareng ngamimitian distribusi.

Pikeun konsentrator Oksigén:

India
Iraq
Malaysia
Thailand
Nepal

India

Irak

Malaysia

Thailand

Nepal

Mesin nyeuseup

Thailand
Iraq

Thailand

Irak

Distribusi strategis

Distribusi strategis hartosna distributor anu henteu ngan ukur distributor tapi ogé kalibet dina sababaraha proyék rékayasa AngelBiss.Upami perusahaan anjeun ogé hoyong ngiluan salah sahiji proyék kami, cukup gampang pikeun ngabahas sareng kami.Kami bakal ngajaga niat anjeun upami anjeun hariwang ngeunaan masalah NDA.

India
Iraq
Malaysia
Netherlands
Ukraine

India

Irak

Malaysia

Walanda

Ukraina