Mitra tunggal

Mitra tunggal

AngelBiss gancang mekarkeun distributor sacara global saprak 2017. Ieu sababaraha distributor tunggal.

Pikeun konsentrator Oksigén:

India
Iraq
Malaysia
Thailand
Nepal

India

Irak

Malaysia

Thailand

Nepal

Mesin nyeuseup

Thailand
Pakistan
Iraq

Thailand

Pakistan

Irak

Sebaran Strategis

India
Iraq
Malaysia
Netherlands
Ukraine

India

Irak

Malaysia

Walanda

Ukraina