Konsentrator Oksigén ANGEL-5S

Oxygen Concentrator ANGEL-5S

Pedaran pondok:

ANGELBISS, Anu pangpayunna fokus kana Fluktuasi konsentrator oksigén, anu pangpayunna BISA ngatur tingkat Fluktuasi dina 0,1%.
Seri ANGEL5S mangrupikeun konsentrator oksigén 5L portabel sareng sistem alarm anu paling lengkep, indikasi sesar anu akurat, sareng kinerja kaamanan anu paling stabil di pasar. Éta parantos lulus sertifikasi CE sareng ISO13485.
Fitur  
1.A Toél ngoperasikeun hijian multi-fungsi.
2.5 Panulis kalayan kaluaran purity oksigén 93% ± 3% pikeun pangguna COPD
3. oksigén Murni Témbongkeun ku Angka (Akurasi 00.0%)
4.Timer
5. Cahaya LED ageung 6 'Tembongkeun sadaya data anu fungsina
6. Diitung total jam ngajalankeun
Fitur khusus ukur disayogikeun ku AngelBiss Technology
1. NO dunya. 1 Tingkat Oksigénsi Kasucian Tingkat fluktuasi dikontrol dina 0,1%.
2. kalembaban beurat otomatis ngaleupaskeun tabung molekular
3. Sistem Oksidén mandiri & sistem nebulizer outlet
4. Setélan Lock Anak
Jaminan 5,3 taun atanapi 18000hours hirupna
6. Pamakéan tahan pikeun daérah lingkungan dina suhu luhur (45ºC), jangkungna luhur (15000 kaki).
Aplikasi sareng tinjauan tinjauan produk oksigén Angelbiss oxygenconcentrator Angeibiss tiasa nyayogikeun solusi anu béda-béda sesuai sareng kabutuhan anu béda-béda konsumén.
Generator leutik tiasa nyumponan kabutuhan oksigén kulawarga, perorangan sareng klinik leutik.
Pikeun lembaga médis ageung sareng pabrik, kami nyayogikeun sakumpulan sistem suplai oksigén anu lengkep, anu didesain, didamel, sareng dipasang di situs numutkeun ruang lingkup aplikasi.
Generator oksigén Angelbiss tiasa dianggo dina bidang industri, kalebet pembangkit ozon, pembuatan kaca, akuakultur, pangubaran limbah, peleburan industri, nitrogén sareng oksigén pamisahan, jst.
Angelbiss tiasa nyayogikeun oksigén konsentrasi luhur anu kontinyu sareng aman pikeun skénario anu disebut di luhur.
Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan kami, anjeun tiasa ngahubungan kami di info@angelbisscare.com, sareng staf jasa kami bakal ngahubungi anjeun gancang-gancang.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

1. Toél ngoperasikeun unit-unit anu fungsional.

2. 5 Panulis sareng 93%±Kaluaran purity oksigén 3% pikeun pangguna COPD

3. Murni Oksigén Tembongkeun ku Angka (Akurasi 00.0%)

4. Timer

5. Cahaya LED 6 'ageung Tembongkeun sadaya data anu fungsina

6. Akumulasi total jam ngajalankeun 

Fitur Khusus ngan ukur disayogikeun ku AngelBiss Technology

1. NO dunya. 1 Tingkat Oksigénsi Kasucian Tingkat fluktuasi dikontrol dina 0,1%. 

2. Kalembaban beurat otomatis ngaleupaskeun tabung molekul

3. outlet Oksigén independen & sistem nebulizer outlet

4. Setélan Konci Anak

5. 3 taun garansi atanapi 18000hours hirupna

6. Pamakean awét pikeun daérah lingkungan dina suhu luhur (45, luhurna luhur (4500m). 

Konsentrator Oksigén AngelBiss

Konsentrator Oksigén AngelBiss kalayan operasi otomatis, tiasa nyayogikeun oksigén purity tinggi anu cocog sareng standar médis pikeun klinik, rumah sakit, sareng pasién anu kedah nghirupan oksigén di bumi.

Ayeuna, seueur jalma kaserang panyakit jantung, paru-paru, sareng panyawat pernapasan anu sanés. Kaseueuran jalma ieu tiasa diuntungkeun tina terapi oksigén suplemén, khususna pikeun pasién COPD. Konsentrator oksigén AngelBiss tiasa nyayogikeun sumber oksigén suplemén anu paling dipercaya, éfisién, sareng merenah ayeuna.

Konsentrator oksigén seri ANGEL-5 kalayan purity oksigén mimitian ti 90% dugi ka96%. Konfigurasi-Malaikat 5S pangluhurna, kalebet fungsi nebulizer, fungsi konci budak, 6 jinis fungsi alarm kaamanan, 5 jinis fungsi indikasi kasalahan, bakal nyugemakeun paménta konsumén anu béda. Ayeuna produk utama, nyarankeun pikeun dianggo di bumi. Sareng kami ogé nyayogikeun modél nganggo batré pikeun dipilih (ANGEL-5SB), anu teras-terasan tiasa dijalankeun salami 2 jam.

Seri ANGEL-5 bahkan tiasa dianggo dina kaayaan dina suhu luhur (45 ℃) sareng sikep luhur (15000FT). Upami anjeun dina tempat anu luhurna luhur, séri ANGEL-5 bakal cocog pikeun anjeun.

Aplikasi Konsentrator Oksigén AngelBiss

AngelBiss mangrupikeun pabrikan pikeun sadaya konsentrator oksigén jangkauan aliran sareng téknologi PSA anu maju di Cina. AngelBiss bakal nyayogikeun solusi anu béda-béda sesuai sareng kabutuhan anu béda pikeun aplikasi palanggan.

Pikeun paménta oksigén individu, kulawarga sareng klinik leutik, konsentrasi oksigén aliran leutik AngelBiss bakal nyumponan paménta aranjeunna.

Pikeun lembaga médis ageung sareng pabrik, AngelBiss tiasa nyayogikeun sakumpulan sistem pasokan oksigén anu lengkep, anu didesain, didamel, sareng dipasang dina situs kanggo lapangan aplikasi.

Salaku tambahan pikeun aplikasi médis, konsentrator oksigén AngelBiss ogé tiasa dilarapkeun dina bidang industri, kalebet pembangkit ozon, pembuatan kaca-karya, peternakan akuakultur / lauk, pangobatan cai limbah, peleburan industri, pemisahan nitrogén sareng oksigén sareng aplikasi sanés.

AngelBiss tiasa nyayogikeun sumber oksigén purity luhur anu kontinyu sareng aman pikeun sababaraha skénario aplikasi di luhur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali