Imah Paké Oksigén Concentrator ANGEL-5S

Home Use Oxygen Concentrator ANGEL-5S

Katerangan pondok:

ANGEL-5S nyaeta AngelBiss home make 5Liter oksigén concentrator kalawan sistem alarem paling lengkep, indikasi sesar akurat, sarta kinerja kaamanan paling stabil dina pasar global kiwari.Jalma anu lumaku nyaéta penderita panyakit paru obstructive kronis (COPD), pangguna hypoxic sareng jalma anu peryogi terapi oksigén sapopoé.

Éta dijieun tina mesin oksigén PSA generasi anyar.Bisa ngahasilkeun oksigén murni (90% nepi ka 96%) ti atmosfir langsung.Fitur utamina kalebet fungsi oksigén & nebulizer, Timer, fungsi konci anak, alarem oksigén rendah, 6 fungsi alarem kaamanan, 6 jinis fungsi indikasi kasalahan sareng tampilan LED 6' anu bersinar.Lamun diatur aliran dina 5Lliter per menit, konsentrasi oksigén bakal tumuwuh gancang nepi ka 95% dina 3 menit.


Rincian produk

Tag produk

Salah sahiji téknologi kontrol unik AngelBiss dina ANGEL-5S home use oxygen concentrator nyaéta: Ngan 0.1% tingkat fluktuasi purity dina kaluaran oksigén.Nu leuwih leutik laju turun naek, nu saeutik kamungkinan bagian defected laju.Ku kituna, AngelBiss geus salah sahiji ti saeutik bisa nyieun mesin oksigén paling stabil di dunya.

Fitur

1. A touch layar dioperasikeun Unit multi-fungsi.
2. 5Liter kalawan 93% ± 3% kaluaran purity oksigén pikeun pamaké COPD
3. Oksigén Purity Tampilan ku Angka (Akurasi 00,0%)
4. Timer
5. Badag 6 'LED Lampu Témbongkeun sakabéh data fungsi
6. Akumulasi total jam ngajalankeun
7. Nebulizer

Fitur husus

1. Mesin munggaran kalayan Oksigén Kaluaran Purity Fluktuasi laju dikawasa dina 0.1% di dunya
2. Kalembaban beurat otomatis nyabut tabung molekular
3. Outlet Oksigén Independen & outlet nebulizer Independen (Sistim E-kontrol)
4. Setélan Child Lock
5. Global 3 taun jaminan pikeun dealers na 18000hours hirupna

Malaikat-5S malah tiasa dianggo dina kaayaan dina suhu luhur (45 ℃) jeung sikep tinggi (15000FT).Patali tés situs nyata dijieun ku tim AngelBiss.Upami anjeun aya di tempat anu luhurna atanapi nagara tropis, ANGEL-5S bakal cocog pikeun anjeun.

Spésifikasi Téknis

Peta Sistim

Fungsi

Malaikat-5S

Sistim nyetir oksigén

 

 

 

Aliran Oksigén

0,5 ~ 5L / mnt

Konsentrasi Oksigén

93% ± 3%

Tekanan Kaluaran Oksigén

0,4 ~ 0,7 bar

Oksigén Jumlah Témbongkeun

Enya

Sistim Nebulizer

 

 

 

 

 

Pangaruh Nebulizer O2kasucian?

moal pernah

Outlet Nebulizer individu

Enya

Métode tampilan

Dina layar LED

Jalan Operasi

Ku tombol panel touch

Asesoris

Nebulize nozzle jeung masker

Ukuran Partikel Nebulizing

3.6μm±25% dina 0.14Mpa

System Témbongkeun layar

 

 

 

 

 

 

 

Matéri Témbongkeun

Sadayana ku lampu LED

Naon anu tiasa ditampilkeun?

 

 

 

 

 

 

"Oksigén" hurung

"Nebulize" hurung

"Purity Percentage" hurung

"Unggal Running Time" hurung

"Waktu Akumulasi" hurung

"Setélan Timer Menit"

Budak Konci

Sistem operasi

 

 

 

Panel Operasi

E- Toél

Oksigén

Mimitian ngahasilkeun Oksigén

NEBULIZE

Mimitian ngajalankeun Nebulizer (Upami aya)

TIMER "+" sareng "-"

Setélan ti 0 nepi ka 3 jam
(15min nambahan atawa ngurangan)

6 System Kasalametan

 

 

 

 

 

Alarm Oksigén Lemah

Sumuhun

Oksigén Tekanan Protection Alarm

Sumuhun

Tekanan Alarm Lepat

Sumuhun

Pareuman Alarm

Sumuhun

Kompresor Alarm Lepat

Sumuhun

Protection overheated

Sumuhun

Sistem éléktrik

 

 

 

Konsumsi Daya

350 W

Pareum otomatis ku timer

Enya

Mode Saré Layar

Enya

Tingkat Noise

<43dB(A)

Rincian bungkusan

 

 

 

Ukuran Awak Mesin

380 x 270 x 580 mm

Ukuran karton impor

460x350x680mm

Beurat Net per Unit

16,5 kg

Impor Beurat Kasar per Karton

18,7 kg

Kaayaan Operasi

 

 

 

 

Suhu Operasi

41℉ nepi ka 113℉ (5 ℃ nepi ka 45 ℃)

Kalembaban Operasi

30% nepi ka 80% RH

Tekanan Atmosfir Operasi

613-1060hpa

Suhu Panyimpenan

14℉ nepi ka 122℉ (-10 ℃ nepi ka 50 ℃)

Kalembaban Panyimpenan

20 nepi ka 90% RH


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali