Grup AngelBiss

Grup AngelBiss utamina museurkeun kana manufaktur sareng pamekaran konséntrator oksigén pamakean bumi biasa, generator oksigén tekanan tinggi médis, sareng generator suplai oksigén aliran ageung industri.Targetna pikeun ngalengkepan ranté suplai alat médis lokal, ngirangan biaya bahan, nyiptakeun padamelan énggal di sakumna dunya

AngelBiss Group Global Joint Venture Layout 2020-2030:
AngelBiss Healthcare Inc, Amérika Sarikat
AngelBiss Healthcare Ltd, Jérman
AngelBiss Médis Téhnologi Sdn Bhd, Malaysia / Singapura
AngelBiss Médis Téhnologi Co., Ltd, Cina
AngelBiss Médis Téhnologi Pvt Ltd, India
AngelBiss Médis Téhnologi Ltd, Kénya
AngelBiss Médis Téhnologi Ltd, Tukey