Aquatec

  • Oxygen Generator Aquatec

    Oksigén generator Aquatec

    Larutan konsentrator oksigén AngelBiss dina Aplikasi Akuatik. Éta mangrupikeun sumber oksigén paling aman sareng paling dipercaya anu tiasa dianggo dina akuakultur sareng tiasa ngagentos sumber pasokan oksigén sanésna. Eusi oksigén dina cai cekap, anu nguntungkeun pikeun tumuh lauk sareng ngirangan jumlah baktéri, sahingga ningkatkeun produktipitas lauk sareng ningkatkeun kaséhatan sadayana lauk. Kandungan oksigén anu luhur penting pikeun produksi budidaya sareng lauk.