Aquatec

  • Aquaculture Use Oxygen Generator

    Aquaculture Paké Oksigén generator

    Akuakultur AngelBiss nganggo solusi generator oksigén mangrupikeun sumber oksigén anu paling aman sareng paling dipercaya anu tiasa dianggo dina budidaya sareng tiasa ngagentos sumber suplai oksigén anu sanés.

    Nalika kandungan oksigén dina cai cukup, nu bisa jadi mangpaat pikeun tumuwuhna lauk jeung ngurangan jumlah baktéri, kukituna ngaronjatkeun produktivitas lauk jeung ngaronjatkeun kaséhatan sakabéh lauk.Eusi oksigén anu luhur penting pikeun budidaya sareng produksi lauk.