Aspirator Averlast 20

Aspirator Averlast 20

Pedaran pondok:

Mesin Nyeuseup Portabel AngelBiss tiasa dianggo dina perawatan bumi. Mesin na ukuranana leutik tur pisan lampu. Sareng éta saderhana sareng gampang pikeun ngajalankeunana.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Mesin Nyeuseup Portabel AngelBiss tiasa dianggo dina perawatan bumi. Mesin na ukuranana leutik tur pisan lampu. Sareng éta saderhana sareng gampang pikeun ngajalankeunana.

Sakumaha dipikaterang yén ngajaga napas lemes kedahna pikeun kaséhatan.

Kiwari, seueur jalma anu kaserang bronchitis sareng ngaraos sesah sputum. Hususna kanggo sepuh. Aranjeunna aya kalana ngaraos sputum diblokir dina tikoro, sareng aranjeunna henteu tiasa batuk. Éta bakal bahaya pisan.

Mesin Nyeuseup Portabel AngelBiss bakal ngalamar kaayaan darurat ieu. Sakali anjeun gaduhna, mesin nyeuseup portabel ieu bakal nyayogikeun anjeun cara anu paling gancang sareng aman pikeun nungkulan kaayaan.

Mesin Nyeuseup Portabel AngelBiss dibasajankeun aliran hawa 18L sareng 25L.

Janten punten ngadamel pilihan anu cocog pikeun pamundut khusus anjeun numutkeun pitunjuk dokter.

Fitur

1. Nyeuseup anu kuat dugi ka 0,08 Mpa

2. Sistem panyalindungan anti limpahan ganda

3. Sistem Botol Colokkeun Langsung, ngan ukur hiji push pikeun nyandak botol

4. Botol sedot kapasitas 1400 ml

5. Téknologi saringan inovatif anu nyegah penetrasi organisme mikro sareng 6. 6. sékrési kana alat

7. Ngan hiji inlet pikeun selang sedot, hindarkeun nyasabkeun saluran masuk udara sareng outlet

8. Gampang beresih & sterilisasi & operasi ramah-pangguna

Pilihan Aliran Hawa 20L & 25L

ANGELBISS ogé nyayogikeun mesin sedot 25L anu tiasa diisi ulang kanggo dipilih

1. DC12V Rechargeable

2. Gancang ngeusi ulang dina 90 menit, teras-terasan ngajalankeun 180 menit (3 jam)

3. Batré Litium anu luhung

Detil

Peta Sistem

Fungsi

25 AVERLAST

AVERLAST 20

AVERLAST 25B

Sistem Ngompa Ngompa

Max. Tiupan hawa

25L / mnt

20L / mnt

25L / mnt

Max. Tekanan vakum

0,08Mpa

0,08Mpa

0,08Mpa

Modeu Gawé

Ngajalankeun sakedapan

Ngajalankeun sakedapan

Terus ngaji

Sistem Botol 

Max. Kapasitas jar

1400ml

1400ml

1400ml

Perlindungan ngabahekeun

Perlindungan Kasalametan Ganda

Perlindungan Kasalametan Ganda

Perlindungan Kasalametan Ganda

Saringan Inovatif

Waterproof Reusable

Waterproof Reusable

Waterproof Reusable

Panutup Inlet

Hiji waé, sareng henteu kedah outlet

Hiji waé, sareng henteu kedah outlet

Hiji waé, sareng henteu kedah outlet

Sistem Operasi 

Rentang Pangukuran Vakum

0,00Mpa ~ 0,1Mpa 

(0psi ~14psi)

0,00Mpa ~ 0,1Mpa

(0psi ~ 14psi)

0,00Mpa ~ 0,1Mpa

(0psi ~ 14psi)

Rentang Kontrol Vakum

0,02Mpa ~ 0,08Mpa

0,02Mpa ~ 0,08Mpa

0,02Mpa ~ 0,08Mpa

Hisap Selang Gantung Alur

Hiji, di kénca

Hiji, di kénca

Hiji, di kénca

Tembok dipasang Hang Tip

Dua, di tukang

Dua, di tukang

Dua, di tukang

Cekelan Rotatable Disumputkeun

Leres, di luhur

Leres, di luhur

Leres, di luhur

3 Sistem Kasalametan 

Métode ngambang

Tingkat munggaran liren ngabahekeun

Tingkat munggaran liren ngabahekeun

Tingkat munggaran liren ngabahekeun

Métode nyaring

Tingkat kadua lirén ngabahekeun

Tingkat kadua lirén ngabahekeun

Tingkat kadua lirén ngabahekeun

Perlindungan overheated

Leres

Leres

Leres

Sistem éléktrik

Konsumsi Kakuatan

130 W

110 W

55W

Kakuatan adaptor

/

/

AC 220 ~ 240V Input, DC 12V Kaluaran

Batré Litium (Upami énggal)

/

/

1 sét, DC 12V

Waktu ngeusi batre sakitar 1,5 jam

Dukung waktos panggunaan 3 jam

Adaptor Mobil Ambulans

/

/

DC 12V

Otomatis Daya pareum

Unggal 30 menit

Unggal 30 menit

Unggal 2 jam

Sekering Kakuatan

1.0 A -φ5 × 20mm

1.0 A -φ5×20mm

5.0 A -φ5×20mm

Tingkat Noise

<50dB (A)

<50dB (A)

<50dB (A)

Rincian bungkusan 

Ukuran Awak Mesin

283x195x273mm

283x195x273mm

283x195x273mm

Ukuran karton impor

415x360x300mm pikeun 2 hijian

415x360x300 mm pikeun 2 hijian

415x360x300mm pikeun 2 hijian

Beurat Net per Unit

3,75kg

4,05 kg

3,5 kg

Impor Beurat Kasar per karton

9,8 kg

10,4 kg

9,7 kg

Kaayaan Operasi

Suhu Operasi

41 ℉ dugi ka 104 ℉ (5 ℃ dugi ka 40 ℃)

41 ℉ dugi ka 104 ℉ (5 ℃ dugi ka 40 ℃)

41 ℉ dugi ka 104 ℉ (5 ℃ dugi ka 40 ℃)

Kalembaban Operasi

10% dugi ka 90% RH

10% dugi ka 90% RH

10% dugi ka 90% RH

Tekanan Atmosfir Operasi

700-1060hpa

700-1060hpa

700-1060hpa

Suhu Panyimpenan

-4 ℉ dugi ka 131 ℉ (-20 ℃ dugi ka 55 ℃)

-4 ℉ dugi ka 131 ℉ (-20 ℃ dugi ka 55 ℃)

-4 ℉ dugi ka 131 ℉ (-20 ℃ dugi ka 55 ℃)

Nyaring Asor

10 dugi 95% RH

10 dugi 95% RH

10 dugi 95% RH

Aspirator

Mesin Nyeuseup Portabel AngelBiss, kalayan ciri ciptaan sareng portabel. Konsép mesin desain penampilan diimpor ti Jérman. Tina desain visual manusa, kalayan perenah struktur novél, gampang jalan, sakabeh bentuk mesin sedotan portabel anu gaya sareng saderhana.

Mesin Nyeuseup Portabel AngelBiss didukung ku énergi listrik. Kalayan kaunggulan anu luar biasa: noise low, oil free, exquisite size, lightweight sareng langkung merenah instalasi. Sareng bahan mesin mesin kumplit palastik ABC, caang sareng lemes. Éta parantos nyisipkeun botol sedot 1400ml, kapasitas ageung.

Mesin Nyeuseup Portabel AngelBiss dilarapkeun pikeun Sistem Botol Langsung Langsung-inovatif sareng sistem panyalindungan Ganda Anti limpahan.

Éta langkung diadaptasi pikeun dianggo dina seueur kaayaan darurat sareng pikeun kabutuhan jasa kaluar.

Mesin Nyeuseup Portabel AngelBiss digunakeun pikeun nguseup sagala rupa cairan, sapertos nanah, dahak sareng getih. Mangrupikeun alat médis anu biasa dianggo dina perawatan bumi, kedokteran gigi sareng darurat atanapi ruang operasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali