Aspirator

 

Aspirator

Mesin Nyeuseup Portabel AngelBiss, kalayan ciri ciptaan sareng portabel. Konsép mesin desain penampilan diimpor ti Jérman. Tina desain visual manusa, kalayan perenah struktur novél, gampang jalan, sakabeh bentuk mesin sedotan portabel anu gaya sareng saderhana.

Mesin Nyeuseup Portabel AngelBiss didukung ku énergi listrik. Kalayan kaunggulan anu luar biasa: noise low, oil free, exquisite size, lightweight sareng langkung merenah instalasi. Sareng bahan mesin mesin kumplit palastik ABC, caang sareng lemes. Éta parantos nyisipkeun botol sedot 1400ml, kapasitas ageung.

Mesin Nyeuseup Portabel AngelBiss dilarapkeun pikeun Sistem Botol Langsung Langsung-inovatif sareng sistem panyalindungan Ganda Anti limpahan.

Éta langkung diadaptasi pikeun dianggo dina seueur kaayaan darurat sareng pikeun kabutuhan jasa kaluar.

Mesin Nyeuseup Portabel AngelBiss digunakeun pikeun nguseup sagala rupa cairan, sapertos nanah, dahak sareng getih. Mangrupikeun alat médis anu biasa dianggo dina perawatan bumi, kedokteran gigi sareng darurat atanapi ruang operasi.
  • Aspirator Averlast-25B

    Aspirator Averlast-25B

    Mesin Nyeuseup Portabel AngelBiss tiasa dianggo dina perawatan bumi. Mesin na ukuranana leutik tur pisan lampu. Sareng éta saderhana sareng gampang pikeun ngajalankeunana.
  • Dentistry Portable Suction Machine

    Mesin Nyeuseup Portabel Kedokteran Gigi

    Dirancang khusus pikeun aplikasi kalayan aliran anu tetep sareng karakteristik tekanan, mesin nyeuseup portabel nawiskeun metoda gancang sareng mujarab pikeun ngabersihan getih, atanapi cairan médis sanés dina kamajuan pangobatan gigi.
  • Aspirator AVERLAST 25

    Aspirator AVERLAST 25

    Mesin Nyeuseup Portabel AngelBiss nganggo Sistem Botol Langsung Langsung-inovatif sareng sistem panyalindungan Ganda Anti-mudahan. Dirancang khusus pikeun aplikasi kalayan aliran anu tetep sareng karakteristik tekanan, mesin nyeuseup portabel nawiskeun metoda gancang sareng mujarab pikeun ngabersihan getih, atanapi cairan médis sanés dina kamajuan pangobatan gigi.
  • Electric Suction Machine (twin jar)

    Mesin Nyeuseup Listrik (jar kembar)

    Mesin Nyeuseup Listrik AngelBiss (kendi jar) kalayan kapasitas botol ageung (2500ml / unggal botol), éta tiasa nyerep cairan ageung nalika di operasi. Sareng éta bakal masihan solusi anu saé pikeun anu ngagunakeunana. Sareng gampang dibersihkeun nepi sareng atur. Sareng pikeun botol, éta bakal dipaké deui saatos beberesih.
  • Aspirator Averlast 20

    Aspirator Averlast 20

    Mesin Nyeuseup Portabel AngelBiss tiasa dianggo dina perawatan bumi. Mesin na ukuranana leutik tur pisan lampu. Sareng éta saderhana sareng gampang pikeun ngajalankeunana.