Aspirator

 

Aspirator

Mesin Nyeuseup Portabel AngelBiss, kalayan ciri ciptaan sareng portabel.Konsep mesin desain penampilan diimpor ti Jerman.Ti desain visual manusa, kalayan perenah struktur novel, gampang-akang, sakabeh bentuk mesin nyeuseup portabel téh stylish tur basajan.

Mesin Nyeuseup Portabel AngelBiss didamel ku énergi listrik.Kalawan kaunggulan beredar: noise low, minyak bébas, ukuran exquisite, lightweight tur leuwih merenah instalasi.Jeung bahan awak mesin lengkep ABC plastik, caang jeung mulus.Éta ngagaduhan botol nyeuseup 1400ml, kapasitas ageung.

Mesin Nyeuseup Portabel AngelBiss diterapkeun pikeun Sistem Botol Plug-in Langsung inovatif sareng sistem panyalindungan Anti-muntah Ganda.

Éta langkung diadaptasi pikeun dianggo dina seueur kaayaan darurat sareng pikeun syarat jasa kaluar.

Mesin Nyeuseup Portabel AngelBiss dianggo pikeun nyedot rupa-rupa cairan, sapertos nanah, dahak sareng getih.Éta mangrupikeun alat médis anu biasa dianggo dina perawatan bumi, kedokteran gigi sareng darurat atanapi kamar operasi.
  • Portable Medical Suction Machine (Portable Suction Unit) AVERLAST 25

    Mesin Nyeuseup Médis Portabel (Unit Nyeuseup Portabel) AVERLAST 25

    AngelBiss 25liter mesin nyeuseup médis portabel AVERLAST 25 (unit nyeuseup portabel) sanggup nyadiakeun leuwih 25liter aliran négatip.AVERLAST 25 dianggo pikeun nyedot nanah, dahak sareng cairan kentel séjén tina awak manusa.Ieu mangrupikeun alat médis anu biasa dianggo di kamar darurat, kamar operasi, pangimeutan bangsal sareng perawatan bumi.

    Laju aliran nyeuseup mesin nyeuseup médis portabel AVERLAST 25 ngahontal 25L / mnt, sarta tekanan négatip pamungkas ngahontal 0.08Mpa, nu cocog pikeun prosés asuhan nyusu jumlah badag cairan sarta gancang ngolah saméméh jeung sanggeus bedah.


    Penting: Produk ieu henteu tiasa dianggo pikeun ngadukung kahirupan naon waé.Pasén disarankan ngagunakeun produk ieu nurutkeun pangabutuh sabenerna atawa pituduh dokter.

  • Portable Medical Suction Machine (Portable Suction Unit) AVERLAST 30

    Mesin Nyeuseup Médis Portabel (Unit Nyeuseup Portabel) AVERLAST 30

    AngelBiss mesin nyeuseup médis portabel AVERLAST 30 (unit nyeuseup portabel) ieu Powered by AngelBiss karek dimekarkeun pompa nu ngidinan sistem pikeun nganteurkeun leuwih 30LPM aliran hawa négatip terus.AVERLAST 30 bakal nyayogikeun kakuatan hawa anu langkung ageung pikeun operasi anu peryogi operasi sareng beberesih langkung gancang.Pikeun leuwih rinci bébas inquire tim Angelbiss.

  • Electric Suction Unit (Twin Jar) DX98-3

    Unit nyeuseup listrik (Kembar Jar) DX98-3

    Unit nyeuseup listrik AngelBiss (jar kembar) DX98-3 diwangun ku pompa tekanan négatip, regulator tekanan négatip, indikator tekanan négatip, ngumpulkeun komponén wadahna, switch pedal suku, jsb.

    Kalawan kapasitas botol ganda (2500ml / tiap botol), AngelBiss Unit nyeuseup listrik (kembar jar) DX98-3 bisa nyerep kavling cair salila operasi bedah.Sarta DX98-3 dirancang kalayan duanana switch leungeun jeung switch suku, éta bisa nyadiakeun solusi kontrol hadé pikeun dokter pikeun beroperasi (ngaleupaskeun duanana leungeun).

    Kalayan dua botol nangtung di sisi hareup, botol DX98-3 gampang dibongkar, ngabersihan sareng diatur deui.

  • Medical Aspirator (Portable Suction Unit) AVERLAST 20

    Aspirator Médis (Unit Nyeuseup Portabel) AVERLAST 20

    AVERLAST 20 dirancang salaku aspirator médis 20liter (unit nyeuseup portabel) anu tiasa dianggo pikeun nyedot cairan kentel, sapertos nanah, buih kahak (gelembung) sareng getih.AVERLAST 20 drive leuwih 20LPM aliran négatip sarta eta mangrupakeun parabot médis utamana diwangun ku pompa vakum, gauge vakum, tekanan négatip régulasi klep, filter hawa jeung botol nyeuseup.Pamaké targét langkung resep dianggo di bumi.

  • Rechargeable Portable Suction Unit (AC, DC, Built-in Batteries) AVERLAST 25B

    Unit Nyeuseup Portabel Rechargeable (AC, DC, Batré Diwangun-di) AVERLAST 25B

    Unit nyeuseup portabel anu tiasa dicas deui AVERLAST 25B gaduh batré litium, carjer, sareng antarmuka di-kandaraan.AVERLAST 25B ngajalankeun leuwih 25liter aliran vakum terus.Tujuan pamakéan AVERLAST 25B nyaéta pikeun nyedot cairan kentel, kayaning nanah, phlegm frothing(gelembung) jeung getih.Dina dukungan batré litium anu diwangun, lingkungan operasi AVERLAST 25B henteu ngan ukur tiasa dianggo di jero ruangan, tapi ogé dianggo pikeun aplikasi luar jangka pondok saatos ngecas pinuh.Saterusna batréna diwangun-di bisa ngidinan pamaké pikeun buka bedah outdoor tanpa pikahariwangeun kakurangan kakuatan.
    AVERLAST 25B unit nyeuseup portabel anu tiasa dicas deui ogé tiasa dihubungkeun ka ambulan, mobil kulawarga sareng kandaraan sanés sabab hadir sareng antarbeungeut di-kandaraan (tali listrik torek mobil).Bisa dipaké di jero rohangan, di luar, jeung di mobil.