Unit Nyeuseup Portabel Rechargeable (AC, DC, Batré Diwangun-di) AVERLAST 25B

Rechargeable Portable Suction Unit (AC, DC, Built-in Batteries) AVERLAST 25B

Katerangan pondok:

Unit nyeuseup portabel anu tiasa dicas deui AVERLAST 25B gaduh batré litium, carjer, sareng antarmuka di-kandaraan.AVERLAST 25B ngajalankeun leuwih 25liter aliran vakum terus.Tujuan pamakéan AVERLAST 25B nyaéta pikeun nyedot cairan kentel, kayaning nanah, phlegm frothing(gelembung) jeung getih.Dina dukungan batré litium anu diwangun, lingkungan operasi AVERLAST 25B henteu ngan ukur tiasa dianggo di jero ruangan, tapi ogé dianggo pikeun aplikasi luar jangka pondok saatos ngecas pinuh.Saterusna batréna diwangun-di bisa ngidinan pamaké pikeun buka bedah outdoor tanpa pikahariwangeun kakurangan kakuatan.
AVERLAST 25B unit nyeuseup portabel anu tiasa dicas deui ogé tiasa dihubungkeun ka ambulan, mobil kulawarga sareng kandaraan sanés sabab hadir sareng antarbeungeut di-kandaraan (tali listrik torek mobil).Bisa dipaké di jero rohangan, di luar, jeung di mobil.


Rincian produk

Tag produk

AVERLAST 25B unit nyeuseup portabel anu tiasa dicas deui gaduh batré litium anu diwangun anu tiasa ngadukung langkung ti 3 jam perjalanan sacara terus-terusan nalika pangguna kedah transit ti bumi ka rumah sakit sareng rumah sakit ka bumi.AVERLAST 25B tiasa dianggo di jero ruangan, di luar, sareng di mobil anu parantos janten salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun terapi nyeuseup darurat luar.

Aliran nyeuseup AVERLAST 25B unit nyeuseup portabel anu tiasa dicas deui ngahontal 25L / mnt, sareng tekanan négatip pamungkas ngahontal 0.08Mpa, anu cocog pikeun prosés asuhan anu nyedot seueur barang cair salami operasi nyusu.

AVERLAST 25B gaduh fitur anu luar biasa:

1. Nyeuseup kuat nepi ka 0.08Mpa @ 25LPM

2. Sistim panyalindungan anti mudal ganda

3. Langsung Colokkeun-di Botol System, ngan hiji push nyandak kaluar botol

4. 1400ml botol nyeuseup kapasitas

5. Téknologi filter inovatif nyegah penetrasi mikroorganisme sareng sékrési kana alat

6. Ngan hiji inlet pikeun selang nyeuseup, ulah nyasabkeun of inlet hawa jeung outlet

7. Gampang bersih & sterilize & operasi ramah-pamaké

Penting: Produk ieu henteu tiasa dianggo pikeun ngadukung kahirupan naon waé.Pasén disarankan ngagunakeun produk ieu nurutkeun pangabutuh saleresna atanapi pitunjuk ti dokter.

Model jeung Fungsi

Peta Sistim

Fungsi

AVERLAST 25B

Sistim nyetir pompa

Max.Tiupan hawa

25L/min

Max.Tekanan vakum

0.08Mpa

Mode Gawé

Terus Ngajalankeun

Sistem Botol 

Max.Kapasitas jar

1400ml

Protection ngabahekeun

Protection Kasalametan ganda

Filter Inovatif

Waterproof Reusable

Panutup Inlet

Hiji-hijina, sareng henteu peryogi outlet

Operating System 

Vakum Gauge Range

0.00Mpa ~ 0.1Mpa

(0psi ~ 14psi)

Vakum Control Range

0.02Mpa ~ 0.08Mpa

Nyeuseup selang ngagantung alur

Hiji, di kénca

Tembok dipasang Hang Tip

Dua, di tukang

Nyumput Rotatable cecekelan

Enya, di luhur

3 System Kasalametan 

Métode ngambang

Tingkat kahiji eureun ngabahekeun

Métode saringan

Tingkat kadua eureun ngabahekeun

Protection overheated

Sumuhun

Sistem éléktrik

Konsumsi Daya

55W

Kakuatan adaptor

AC 220 ~ 240V Input, DC 12V Kaluaran

Batré litium (upami énggal)

1 set, DC 12V

waktos ngeusi pinuh ngeunaan 1,5 jam

Rojongan pamakéan waktos 3 jam

Adaptor Mobil Ambulan

DC 12V

Otomatis Pareum

Unggal 2 jam

sekering kakuatan

5.0 A -φ5×20 mm

Tingkat Noise

<50dB(A)

Rincian bungkusan 

Ukuran Awak Mesin

283 x 195 x 273 mm

Ukuran karton impor

415x360x300mm pikeun 2 unit

Beurat Net per Unit

3,5 kg

Impor Beurat Kasar per Karton

9,7 kg

Kaayaan Operasi

Suhu Operasi

41℉ nepi ka 104℉ (5 ℃ nepi ka 40 ℃)

Kalembaban Operasi

10% nepi ka 90% RH

Tekanan Atmosfir Operasi

700-1060hpa

Suhu Panyimpenan

-4℉ nepi ka 131℉ (-20 ℃ nepi ka 55 ℃)

Kalembaban Panyimpenan

10 nepi ka 95% RH


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali