Mesin Nyeuseup Listrik (jar kembar)

Electric Suction Machine (twin jar)

Pedaran pondok:

Mesin Nyeuseup Listrik AngelBiss (kendi jar) kalayan kapasitas botol ageung (2500ml / unggal botol), éta tiasa nyerep cairan ageung nalika di operasi. Sareng éta bakal masihan solusi anu saé pikeun anu ngagunakeunana. Sareng gampang dibersihkeun nepi sareng atur. Sareng pikeun botol, éta bakal dipaké deui saatos beberesih.


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin Nyeuseup Listrik AngelBiss (kendi kendi) dianggo kanggo nguseup sagala rupa cairan, sapertos nanah, dahak sareng getih. Éta pisan kapaké dina kedokteran gigi sareng ruang gawat darurat sareng ruang operasi. Dirancang khusus pikeun aplikasi anu ngagaduhan ciri aliran sareng tekanan anu tetep, mesin nyeuseup portabel nawiskeun metode anu gancang sareng mujarab pikeun ngabersihan getih, atanapi cairan médis sanés dina kamajuan pangobatan gigi. Éta ngagaduhan dua jinis produk anu béda: 25L & 30L. Kapasitas ageung dua botol bakal nyegah anjeun ngulang tindakan pompa. Sareng botol na tahan cai sareng tiasa dianggo deui. Éta bakal ngahémat waktos sareng sumberdaya.

Mesin Nyeuseup Listrik AngelBiss (kendi jar) kalayan kapasitas botol ageung (2500ml / unggal botol), éta tiasa nyerep cairan ageung nalika di operasi. Sareng éta bakal masihan solusi anu saé pikeun anu ngagunakeunana. Sareng gampang dibersihkeun nepi sareng atur. Sareng pikeun botol, éta bakal dipaké deui saatos beberesih.

Mesin nyeuseup listrik mangrupikeun pompa tekanan négatip, régulator tekanan négatip, indikator tekanan négatip, ngumpulkeun komponén wadah, saklar pedal suku, kasus. Sareng produkna tiasa nyumponan sagala jinis rumah sakit sareng unit médis anu dibutuhkeun pikeun épisién dina operasi médis, narik syarat aliran anu ageung pikeun unit médis pikeun sékrési pus operasi kalayan sababaraha rupa liat pikeun narik. Sareng éta kalayan struktur nangtung, desain modéren. Tina sakumna struktur, éta nyaéta penampilan anu saé. Pompa vakum piston sirah dobel ieu diadopsi salaku tekanan négatip, low noise. Éta ogé henteu nganggo minyak. Kalayan alat kaamanan anti overfiow, padamelan saderhana, henteu kedah nambihan minyak.

Sareng éta ogé ngagaduhan dua modél operasi anu sanés, pikeun saklar manual sareng pedal dianggo sakaligus. Gampang dioperasikeun. Modeu jalan produk nyaéta modeu terminal, langkung ti 25L / Min. Éta bakal dipak ku karton.

Kanggo langkung seueur pamundut atanapi patarosan Ngeunaan mesin AngbelBiss Portable Suction, mangga ngahubungan kami di info@angelbisscare.com sareng wawakil bakal nuturkeun-up sareng anjeun gancang-gancang.

Fitur

1. Mesin nyeuseup listrik mangrupikeun pompa tekanan négatip, régulator tekanan négatip, indikator tekanan négatip, ngumpulkeun komponén wadah, saklar pedal suku, kasus.

2. Tiasa minuhan sagala jinis rumah sakit sareng unit médis syarat efisien dina operasi médis, narik syarat aliran ageung pikeun unit médis pikeun sékrési pus operasi kalayan sagala rupa liat pikeun narik.

3. Struktur nangtung, desain moderm, penampilan anu saé.

4. Pompa vakum piston sirah ganda diadopsi salaku tekanan négatip, noise low.

5. Kalayan alat kaamanan anti overfiow, padamelan saderhana saderhana, henteu kedah nambihan minyak.

6. Manual sareng pedal saklar dianggo sakaligus, operasi gampang.

7. Numutkeun kana jinis sareng darajat pencegahan kejutan eletice, mesin nyeuseup dilebetkeun kana alat-alat tipe I sareng bagian aplikasi tipe B. Modeu ngaji nyaéta operasi kontinyu, IPXO, sanés jinis AP sareng tipe APG alat biasa.

8. Produk nyumponan sarat tina IEC60601-1, IEC60601-1-2, ISO 10079-1.

Spésifikasi Detil

Peta Sistem

Fungsi

DX-98-2

DX-98-3

Sistem Ngompa Ngompa

Max. Tiupan hawa

30L / mnt

25 L / mnt

Watesan tekanan négatip

≥0.08Mpa

≥0.08Mpa

Jangkauan adjustable tekanan négatip

0,02 ~ 0,08MPa

0,02 ~ 0,08MPa

Sistem Botol

Kapasitas wadah koléksi

2500ml × 2

2500ml × 2

Perlindungan ngabahekeun

Leres

Leres

Sistem Operasi 

Laju ngompa 

Liang (liang angin) ≥35L / mnt

Liang (liang angin) ≥35L / mnt

Terminal ≥30L / mnt

Terminal ≥25L / mnt

Sistem éléktrik

Input

AC220 ~ 240V, 50Hz ± 1Hz

AC220 ~ 240V, 50Hz ± 1Hz

Kakuatan

145W

150W

Tingkat Noise

≤60 dB

≤60 dB

Kaayaan Operasi

Suhu Operasi

+ 5 ℃ ~ + 35 ℃

+ 5 ℃ ~ + 35 ℃

Kalembaban relatif

≤80% (25 ℃)

≤80% (25 ℃)

Tekanan atmosfir

86KPa ~ 106KP

86KPa ~ 106KP

Rincian bungkusan

Beurat bersih

19kg

12,5kg

Beurat kotor

22kg

14,5kg

Ukuran Awak Mesin

312x385x724mm

406x343x481mm

Ukuran karton

389x464x844mm

456x393x531mm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali