Imah Paké Mesin nyeuseup

  • Medical Aspirator (Portable Suction Unit) AVERLAST 20

    Aspirator Médis (Unit Nyeuseup Portabel) AVERLAST 20

    AVERLAST 20 dirancang salaku aspirator médis 20liter (unit nyeuseup portabel) anu tiasa dianggo pikeun nyedot cairan kentel, sapertos nanah, buih kahak (gelembung) sareng getih.AVERLAST 20 drive leuwih 20LPM aliran négatip sarta eta mangrupakeun parabot médis utamana diwangun ku pompa vakum, gauge vakum, tekanan négatip régulasi klep, filter hawa jeung botol nyeuseup.Pamaké targét langkung resep dianggo di bumi.

  • Rechargeable Portable Suction Unit (AC, DC, Built-in Batteries) AVERLAST 25B

    Unit Nyeuseup Portabel Rechargeable (AC, DC, Batré Diwangun-di) AVERLAST 25B

    Unit nyeuseup portabel anu tiasa dicas deui AVERLAST 25B gaduh batré litium, carjer, sareng antarmuka di-kandaraan.AVERLAST 25B ngajalankeun leuwih 25liter aliran vakum terus.Tujuan pamakéan AVERLAST 25B nyaéta pikeun nyedot cairan kentel, kayaning nanah, phlegm frothing(gelembung) jeung getih.Dina dukungan batré litium anu diwangun, lingkungan operasi AVERLAST 25B henteu ngan ukur tiasa dianggo di jero ruangan, tapi ogé dianggo pikeun aplikasi luar jangka pondok saatos ngecas pinuh.Saterusna batréna diwangun-di bisa ngidinan pamaké pikeun buka bedah outdoor tanpa pikahariwangeun kakurangan kakuatan.
    AVERLAST 25B unit nyeuseup portabel anu tiasa dicas deui ogé tiasa dihubungkeun ka ambulan, mobil kulawarga sareng kandaraan sanés sabab hadir sareng antarbeungeut di-kandaraan (tali listrik torek mobil).Bisa dipaké di jero rohangan, di luar, jeung di mobil.