Paké Imah

  • Medical Grade 15 Liter Large Flow Home Use Oxygen Concentrator

    Kelas médis 15 Liter Aliran Besar Imah Paké Oksigén Concentrator

    Malaikat-15S mangrupakeun PSA 15 liter concentrator oksigén aliran badag.Ayeuna mangrupikeun konsentrator oksigén aliran ageung 15 liter munggaran di dunya!

    Eta nyadiakeun 93% ± 3% médis oksigén purity tinggi, dasarna minuhan paménta tugas beurat penderita COPD.Dilengkepan 6 sistem alarem sareng layar LED 6 inci, Angel-15S tiasa masihan anjeun pangalaman anu nyaman.

    Éta cocog pikeun nyéwa pasien anu gering kritis.Éta tiasa ngagentos nyerina, ngirangan biaya sareng hariwang pangropéa saatos jual.Pikeun padagang, éta tiasa ngagedékeun penjualan sareng ningkatkeun paménta pasar.

  • 10 Liter Home Use Dual Flow Oxygen Concentrator

    10 Liter Imah Paké Dual Flow Oksigén Concentrator

    AngelBiss 10L Home Use Dual Flow Oxygen Concentrator tiasa nyayogikeun kamurnian tinggi, oksigén standar médis.Sanggup delivering 90% nepi ka 93% O2 ​​purity ti 0L mun 10L, jalma bisa milih pangiriman oksigén optimal nurutkeun sarat aliran varying.Produkna kalebet dua outlet oksigén, dua humidifier sareng dua méter kontrol aliran, anu ngamungkinkeun 2 pangguna pikeun ngalakukeun terapi oksigén dina mesin anu sami dina waktos anu sami.Dibandingkeun sareng ANGEL-10AD, produk ieu langkung hampang sareng langkung gampang dioperasikeun.

    Produk ieu cocog pikeun penderita kakurangan oksigén sareng tempat anu kakurangan suplai oksigén terpusat unit médis pikeun terapi oksigén atanapi perawatan kaséhatan oksigén.

     

  • Home Use 5 LPM Dual Flow Oxygen Concentrator

    Imah Paké 5 LPM Dual Flow Oksigén Concentrator

    AngelBiss 5L Home Use Dual Flow Oxygen Concentrator tiasa dianggo pikeun 2 jalma pikeun nyeuseup oksigén dina waktos anu sami.Ku inhaling hawa jero rohangan jeung nyaring nitrogén, mesin bisa nyadiakeun taya, oksigén kelas médis bébas salempang kalayan 90% nepi ka 93% konsentrasi oksigén luhur sarta rentang tingkat 0- 5L / per menit.Dibandingkeun jeung ANGEL-5S, produk ieu leuwih harga kalapa sabab ngamungkinkeun concentrator oksigén sarua ngawula 2 penderita, kukituna ngurangan konsumsi kakuatan sarta purchasing of concentrator oksigén sejen.

    Produk ieu utamina ditujukeun pikeun jalma anu ngagaduhan COPD (panyakit paru obstructive kronis), pangguna hipoksia sareng jalma anu peryogi terapi oksigén sapopoé.Éta ogé tiasa dianggo sacara lega di rumah sakit, klinik, puskesmas sareng perawatan bumi.

  • Home Use Oxygen Concentrator ANGEL-5S

    Imah Paké Oksigén Concentrator ANGEL-5S

    ANGEL-5S nyaeta AngelBiss home make 5Liter oksigén concentrator kalawan sistem alarem paling lengkep, indikasi sesar akurat, sarta kinerja kaamanan paling stabil dina pasar global kiwari.Jalma anu lumaku nyaéta penderita panyakit paru obstructive kronis (COPD), pangguna hipoksia sareng jalma anu peryogi terapi oksigén sapopoé.

    Éta dijieun tina mesin oksigén PSA generasi anyar.Bisa ngahasilkeun oksigén murni (90% nepi ka 96%) ti atmosfir langsung.Fitur utamina kalebet fungsi oksigén & nebulizer, Timer, fungsi konci anak, alarem oksigén rendah, 6 fungsi alarem kaamanan, 6 jinis fungsi indikasi kasalahan sareng tampilan LED 6' anu bersinar.Lamun diatur aliran dina 5Lliter per menit, konsentrasi oksigén bakal tumuwuh gancang nepi ka 95% dina 3 menit.

  • Rechargeable Oxygen Concentrator (AC, DC, Batteries) ANGEL-5SB

    Konsentrator Oksigén Rechargeable (AC, DC, Batré) ANGEL-5SB

    ANGEL-5SB nyaéta AC, DC sareng Batré dioperasikeun gaya rechargeable 5liter oksigén concentrator.Éta tiasa dianggo 2 jam terus-terusan tanpa kakuatan AC.Sareng éta ogé mesin oksigén 5lpm anu munggaran sareng hiji-hijina anu tiasa dijalankeun ku batré anu diwangun ku batin bari nyayogikeun 93% oksigén di dunya ayeuna (2020).5Lpm Aliran ageung sareng tanpa hariwang ngeunaan masalah pareum listrik AC anu nyababkeun kamungkinan pikeun jalma pulisi ngalaksanakeun terapi oksigén nalika transit ti bumi ka rumah sakit, atanapi ngantepkeun kagiatan luar gratis kalayan suplai oksigén anu cekap, atanapi nalika kakuatan kota pareum tanpa sateuacana. -informed.

    Fitur utamina kalebet fungsi oksigén & nebulizer, Timer, fungsi konci anak, alarm oksigén rendah, 6 fungsi alarm kaamanan, 6 jinis fungsi indikasi kasalahan sareng tampilan LED 6′.Lamun diatur aliran dina 5Lliter per menit jeung konsentrasi oksigén bakal tumuwuh gancang nepi ka 95% dina 3 menit.

    Saterusna, lamun batré diwangun jero geus béak, batré sayaga bisa langsung diganti pikeun ngajaga mesin ngajalankeun deui 2 jam.Janten 4+ jam sayogi.

  • Dual Flow O2 Concentrator ANGEL-10AD

    Dual Aliran O2 Konsentrator Malaikat-10AD

    ANGEL-10AD mangrupikeun konsentrator O2 aliran ganda (ganda) sareng dua outlet oksigén, dua humidifier sareng dua méter kontrol aliran.Éta tiasa nyayogikeun total 10liter pikeun 2 pangguna pikeun ngalakukeun terapi oksigén dina mesin anu sami dina waktos anu sami.Tingali leuwih paménta pikeun jenis ieu mesin dina 10 taun kaliwat, 90% tina paménta téh ti tenders pamaréntah, tawaran, jsb Jalma ogé bakal nelepon salaku aliran ganda O2 Concentrator, atawa lembut O2 Concentrator.

    Aliran ganda O2 Concentrator ieu tiasa nyumponan sarat dasar paling tenders aliran ganda O2 Concentrator.Upami aya sarat khusus, mesin tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan spésifikasi khusus.

  • 10LPM Oxygen Concentrator ANGEL-10S

    10LPM Oksigén Konsentrator Malaikat-10S

    ANGEL-10S salaku konsentrator oksigén 10LPM parantos ngajangjikeun pasar pikeun penderita COPD kaayaan parna saatos jaman Covid-19.Éta tiasa nyayogikeun aliran oksigén anu cekap pikeun klinik, rumah sakit leutik dimana éta nyandak peran salaku silinder tapi langkung aman sareng langkung ekonomis pikeun nampi oksigén murni pikeun pasien anu positif.Dina sababaraha tungtutan, konsentrator oksigén 10liter tiasa dianggo pikeun 2-5 pasien pikeun ngalakukeun terapi oksigén dina mesin anu sami dina waktos anu sami kalayan bantuan splitter oksigén.Jeung saterusna, pikeun tungtung dealer urang, sapertos concentrator oksigén aliran badag loba dipaké pikeun bisnis rental.

    Aya kira-kira 20% tina paménta sewa pikeun unggal kota pikeun unggal 20% jalma di dunya sareng jumlahna ningkat unggal dinten.Rental dipaké concentrator oksigén bakal trend sejen pikeun masarakat berorientasi yuswa.Ku kituna, éta tangtangan yén mesin tiasa langkung awét, langkung dipercaya sareng langkung tiasa dianggo pikeun tungtutan darurat.AngelBiss 10liter oksigén concentrator bisa jadi mesin stabil pikeun bisnis rental handapeun 3 taun jaminan pinuh sarta jasa gampang dianggo pikeun dealers rental.

     

    Pikeun aplikasi anu sanés, sapertos sistem wellness EWOT, éta tiasa cocog pikeun nyambung sareng sistem EWOT anjeun ogé.