Médis Paké Mesin nyeuseup

  • Portable Medical Suction Machine (Portable Suction Unit) AVERLAST 25

    Mesin Nyeuseup Médis Portabel (Unit Nyeuseup Portabel) AVERLAST 25

    AngelBiss 25liter mesin nyeuseup médis portabel AVERLAST 25 (unit nyeuseup portabel) sanggup nyadiakeun leuwih 25liter aliran négatip.AVERLAST 25 dianggo pikeun nyedot nanah, dahak sareng cairan kentel séjén tina awak manusa.Ieu mangrupikeun alat médis anu biasa dianggo di kamar darurat, kamar operasi, pangimeutan bangsal sareng perawatan bumi.

    Laju aliran nyeuseup mesin nyeuseup médis portabel AVERLAST 25 ngahontal 25L / mnt, sarta tekanan négatip pamungkas ngahontal 0.08Mpa, nu cocog pikeun prosés asuhan nyusu jumlah badag cairan sarta gancang ngolah saméméh jeung sanggeus bedah.


    Penting: Produk ieu henteu tiasa dianggo pikeun ngadukung kahirupan naon waé.Pasén disarankan ngagunakeun produk ieu nurutkeun pangabutuh sabenerna atawa pituduh dokter.

  • Portable Medical Suction Machine (Portable Suction Unit) AVERLAST 30

    Mesin Nyeuseup Médis Portabel (Unit Nyeuseup Portabel) AVERLAST 30

    AngelBiss mesin nyeuseup médis portabel AVERLAST 30 (unit nyeuseup portabel) ieu Powered by AngelBiss karek dimekarkeun pompa nu ngidinan sistem pikeun nganteurkeun leuwih 30LPM aliran hawa négatip terus.AVERLAST 30 bakal nyayogikeun kakuatan hawa anu langkung ageung pikeun operasi anu peryogi operasi sareng beberesih langkung gancang.Pikeun leuwih rinci bébas inquire tim Angelbiss.

  • Electric Suction Unit (Twin Jar) DX98-3

    Unit nyeuseup listrik (Kembar Jar) DX98-3

    Unit nyeuseup listrik AngelBiss (jar kembar) DX98-3 diwangun ku pompa tekanan négatip, regulator tekanan négatip, indikator tekanan négatip, ngumpulkeun komponén wadahna, switch pedal suku, jsb.

    Kalawan kapasitas botol ganda (2500ml / tiap botol), AngelBiss Unit nyeuseup listrik (kembar jar) DX98-3 bisa nyerep kavling cair salila operasi bedah.Sarta DX98-3 dirancang kalayan duanana switch leungeun jeung switch suku, éta bisa nyadiakeun solusi kontrol hadé pikeun dokter pikeun beroperasi (ngaleupaskeun duanana leungeun).

    Kalayan dua botol nangtung di sisi hareup, botol DX98-3 gampang dibongkar, ngabersihan sareng diatur deui.