Médis Nguseup Mesin

  • Aspirator AVERLAST 25

    Aspirator AVERLAST 25

    Mesin Nyeuseup Portabel AngelBiss nganggo Sistem Botol Langsung Langsung-inovatif sareng sistem panyalindungan Ganda Anti-mudahan. Dirancang khusus pikeun aplikasi kalayan aliran anu tetep sareng karakteristik tekanan, mesin nyeuseup portabel nawiskeun metoda gancang sareng mujarab pikeun ngabersihan getih, atanapi cairan médis sanés dina kamajuan pangobatan gigi.
  • Electric Suction Machine (twin jar)

    Mesin Nyeuseup Listrik (jar kembar)

    Mesin Nyeuseup Listrik AngelBiss (kendi jar) kalayan kapasitas botol ageung (2500ml / unggal botol), éta tiasa nyerep cairan ageung nalika di operasi. Sareng éta bakal masihan solusi anu saé pikeun anu ngagunakeunana. Sareng gampang dibersihkeun nepi sareng atur. Sareng pikeun botol, éta bakal dipaké deui saatos beberesih.