Pamakéan médis

  • Medical Use Auto Cut Off 20lpm High Pressure Dual Flow Oxygen Concentrator

    Pamakéan médis Otomatis Cut off 20lpm High Tekanan Dual Aliran Oksigén Concentrator

    LINER-20HPT mangrupikeun konsentrator oksigén aliran ganda PSA 20liter tekanan tinggi.Kalayan kaunggulan anu luar biasa, anjeun tiasa ngalaman standar anyar dina konsentrator oksigén tekanan tinggi.Modeu kerja anu aman sareng hemat energi ngirangan biaya pikeun anjeun.Desain anu langkung rinci sapertos layar, alarem, waktos ngabantosan anjeun ngoperasikeun mesin kalayan aman sareng merenah.

    Éta ngagaduhan aplikasi anu lega.Éta tiasa dihubungkeun ka ventilator sareng anesthesia langsung, ngajantenkeun padamelan saderhana sareng éfisién dina kaayaan anu énggal.Ogé bisa dipaké salaku tutuwuhan suplai mini pikeun kamar asuhan tunggal di rumah sakit, perawatan Pangajaran sarta Palatihan Atikan, aquaculture, perlakuan wastewater jsb.

  • High Pressure PSA Oxygenator With Vessel(Storage Tank) ANGEL-60HTP

    Tekanan Tinggi PSA Oxygenator Jeung Bejana (Panyimpenan Tank) ANGEL-60HTP

    ANGEL-60HTP diwangun ku sistem oxygenator PSA 60liter, sistem wadah panyangga oksigén (tangki panyimpen) sareng sistem booster.Sistem oxygenator ngahasilkeun oksigén konsentrasi luhur (93% ± 3%) terus-terusan.Wadah panyangga oksigén nahan oksigén anu asalna tina oksigénator.Sistem booster ningkatkeun tekanan oksigén sakabéh kana nilai ekspektasi nu antara 1.5-6 atmosfir (kira-kira 1.4bar ka 6bar).Sarta pamustunganana oksigén konsentrasi luhur bisa express ka pipelines gas lembaga médis.

  • High Pressure PSA Oxygen Generator ANGEL-10SP

    Tekanan tinggi PSA Oksigén Generator ANGEL-10SP

    ANGEL-10SP mangrupikeun generator oksigén PSA tekanan tinggi profésional pikeun alat target ventilasi jieunan paru-paru, sapertos ventilator sareng mesin anesthesia dina kaayaan ICU.Aya tekanan oksigén anu cukup tina 1.5-4.5 atmosfir (1.4bar dugi ka 4.5bar) sareng laju aliran 5-10 l / mnt.Hub ageung atanapi tanki panyimpen mangrupikeun pilihan.

    Tekanan 1.5-4.5 atmosfir oksigén nyaéta tekanan kerja di jero generator oksigén.

    Sacara tradisional, ngan aya dua sumber oksigén anu tiasa dihubungkeun pikeun ngajalankeun ventilator di kamar ICU.Salah sahijina nyaéta tabung oksigén médis anu gaduh tekanan 150bar.Silinder oksigén, sakumaha anu urang terang, kalayan tekanan tinggi, ageung, beurat sareng kamungkinan ngabeledug.Sareng aranjeunna kedah meryogikeun operasi ngeusian sababaraha kali saatos kosong.Dina sababaraha taun nganggo silinder oksigén, akumulasi biaya ngeusian kalebet biaya transportasi, biaya régulator, biaya kamar neundeun kaamanan, sareng sajabana mahal pisan.Tapi upami investasi generator oksigén tekanan tinggi, éta bakal ngabéréskeun sadaya masalah saatosna.

  • High Pressure PSA Oxygen Generator ANGEL-20SPANGEL-30SP

    Tekanan tinggi PSA Oksigén Generator ANGEL-20SPANGEL-30SP

    ANGEL-20SP mangrupikeun mesin generator oksigén PSA 20liter tekanan tinggi.Peran utama bisa dicokot salaku tutuwuhan suplai oksigén mini pikeun kamar asuhan tunggal rumah sakit.Éta tiasa nyayogikeun tekanan tinggi 1.5-6 atmosfir (sakitar 1.4bar dugi ka 6bar) sareng laju aliran 20 l / mnt oksigén ka 4 - 5 ranjang pasien anu ngadukung 4 dugi ka 5 pasien nganggo atanapi jumlah ventilator anu sami pikeun ngajalankeun dina waktos anu sami.Modeu damel 24 jam terus-terusan sareng sadaya sistem alarem kaamanan anu diperyogikeun pikeun nunjukkeun status normal sareng lepat.

    ANGEL-30SP mangrupikeun mesin generator oksigén 30liter tekanan tinggi.Éta nyayogikeun langkung seueur kaluaran oksigén pikeun ngadukung sakitar 10 pasien atanapi ventilator.Sareng generator oksigén ieu tiasa janten alat suplai oksigén sayaga ogé pikeun kaayaan darurat, sapertos nalika pabrik oksigén rumah sakit anu tos aya gagal atanapi nyandak pangropéa rutin.

  • High Pressure PSA Oxygen Generator ANGEL-40SPANGEL-50SPANGEL-60SP

    Tekanan Tinggi PSA Oksigén Generator ANGEL-40SPANGEL-50SPANGEL-60SP

    ANGEL-40SP mangrupikeun generator oksigén PSA tekanan tinggi 40LPM, ANGEL-50SP mangrupikeun generator oksigén tekanan tinggi 50LPM, ANGEL-60SP mangrupikeun generator oksigén tekanan tinggi 60LPM.Alat oksigén ieu tiasa nyayogikeun tekanan tinggi 1.5-6 atmosfir (kira-kira 1.4bar dugi ka 6bar) anu sami sareng pusat suplai oksigén di rumah sakit.Éta dirarancang sareng didamel pikeun nyumponan tungtutan anu béda-béda lembaga médis ukuran anu béda-béda ogé pikeun nyetir jumlah ventilator sareng mesin anesthesia di bagian ICU.

  • VPSA Oxygen Supply System for Public Hospitals

    Sistem Pasokan Oksigén VPSA pikeun Rumah Sakit Umum

    Pikeun rumah sakit umum ukuranana ageung sareng pipa suplai oksigén anu tos aya, AngelBiss tiasa nyayogikeun sistem suplai oksigén médis téknologi VPSA kalayan kapasitas oksigén maksimal 200 Nm³ / jam, anu tiasa nyumponan paménta oksigén tina 1,000 ranjang pasien.Oksigén anu dikirimkeun ku sistem suplai oksigén saluyu sareng standar médis kamurnian oksigén 93% (93% ± 3%).