Pamakéan Médis

  • Medical Use

    Pamakéan Médis

    AngelBiss ogé nyayogikeun klinik sareng rumah sakit alit kalayan konsentrator oksigén aliran ageung mulai kapasitas ti 10LPM dugi ka 100LPM. Outlet oksigén aliran ganda nyaéta opsional pikeun konsentrator oksigén 10-100LPM.
    Pelanggan ogé tiasa ngarobih konsentrator oksigén sareng sababaraha toko oksigén numutkeun kabutuhanana. Kami nampi kustomisasi konsentrator oksigén tekanan tinggi (tekanan outlet maksimum oksigén tiasa ngahontal 6 bar). Konsentrator oksigén tekanan tinggi tiasa dihubungkeun sareng ventilator parna pikeun nyayogikeun oksigén pikeun pasién anu beurat.
  • AngelBiss Medical Technology

    Téhnologi Médis AngelBiss

    Pikeun rumah sakit ageung kalayan pipa suplai oksigén, AngelBiss tiasa nyayogikeun sistem pasokan oksigén médis kalayan kapasitas maksimal 200 Nm³ / jam, anu tiasa minuhan paménta oksigén tina 1.000 ranjang di rumah sakit. Oksigén anu dikirimkeun ku sistem pasokan oksigén AngelBiss saluyu sareng standar médis kalayan purity oksigén 93% (93% ± 3%).