Prestasi AngelBiss dilakukeun dina 2019

Téknologi
No.1-Langkung 18 pendaptaran patén énggal pikeun konsentrator oksigén sareng mesin nyeuseup
No.2-Batré munggaran di dunya nyadangkeun Konsentrator Oksigén 5L ngahontal 93%
No.3-Tés konsentrator oksigén 5L dina Tibét 15000ft ngahontal 93%
Mesin sedot No.4-Rechargeable langkung ti 3 jam
No.5-20psi tekanan tinggi konsentrator oksigén ngahontal 95%
No.6-90psi tekanan tinggi konsentrator oksigén ngahontal 95%
No.7-60LPM dua aliran 4bar Oxygen Concentrator ngahontal 95%

Kajadian
No.1-Ékspansi pabrik situs énggal
No.2-Ngalengkepan sertifikasi ISO13485: 2016 anyar ngalangkungan TUV-SUD
No.3-Ngalengkepan sertifikasi CE anyar ngalangkungan TUV-SUD
No.4-Aplikasi Perusahaan Patén Nasional
No.5-Layanan lokal pikeun impor Malaysia
No.6-Layanan lokal pikeun impor Nepal


Pos waktos: Aug-19-2020