AngelBiss 2020 Panilitian Anyar sareng Pangembangan

AngelBiss fokus kana kualitas produk sareng inovasi téknologi sepanjang waktos. Dina kaayaan parah resesi ékonomi global, AngelBiss tetep ngajaga moméntum pangwangunan anu saé, sareng perusahaan parantos ngahontal pangwangunan anu gancang dina ngan sababaraha taun.

AngelBiss keukeuh dipandu ku konsumén sareng kabutuhan pasar, sareng teras-terasan ngembangkeun produk anyar anu cocog pikeun pasar pertengahan ka-luhur. Ayeuna, perusahaan urang narékahan pikeun nalungtik sareng ngembangkeun produk ieu:

1. Ganda-botol mesin sedot médis-utamina cocog pikeun sagala rupa skenario bedah

2. Generator oksigén 5L énggal - bahkan téknologi prosés perakitan urang parantos asak pisan, sareng ayeuna urang nyobian ngajantenkeun langkung saé.

Awak konsentrator oksigén 5 liter anu ditingkatkeun bakal langkung enteng sareng langkung alit, kinerja produk ogé ningkat.

3. Konsentrator oksigén 10L énggal-utamina ningkatkeun bahan cangkang mesin, ngagentos cangkang beusi anu aya sareng cangkang plastik, ngararancang struktur internal mesin, beurat konsentrator oksigén anu ditingkatkeun bakal seueur dikirangan, sareng langkung merenah pikeun ngalih sareng ngangkut

4. Mesin desinféksi ozon- Sakumaha ogé dipikaterang, Ozone ngagaduhan fungsi disinféksi sareng sterilisasi anu épéktip pisan. Dinas R&D AngelBiss ogé ngadamel panilitian dina bidang aplikasi ozon.

5. Mesin nitrogén-oksigén nganggo téknologi PSA pikeun misahkeun nitrogén sareng oksigén dina hawa, utamina dianggo dina sababaraha skenario latihan hipoksis

 

Punten teraskeun tetep diarepkeun!


Pos waktos: Aug-06-2020