Ngahaturkeun nuhun ka AngelBiss pikeun kéngingkeun Dua Patén Deui

Anyar-anyar ieu, AngelBiss parantos kéngingkeun dua patén modél utiliti anu diidinan ku Kantor Harta Intelek Cina. Patén-patén anyar anu diala waktos ieu sacara lengkep nunjukkeun kakuatan sareng kamampuan inovasi tina tim panilitian sareng pamekaran AngelBiss, sareng ngagaduhan peran penting dina langkung ningkatkeun eusi téknis produk perusahaan, ngabentuk mékanisme inovasi kontinyu, sareng ningkatkeun daya saing inti perusahaan.

Sértipikat patén anu diala ku AngelBiss dina taun-taun ayeuna:

Ngaran modél Utiliti: Alat nyerep shock sareng alat pangirangan noise pikeun konsentrator oksigén

Nomer patén: ZL201921409276.x Tanggal pengumuman otorisasina: 23 Juni 2020

Ngaran modél Utiliti: kurung pikeun botol pelembab

Nomer patén: ZL201921409624.3 Tanggal pengumuman otorisasina: 23 Juni 2020

Ngaran modél Utiliti: silencer pikeun konsentrator oksigén

Nomer patén: ZL201821853928.4 Tanggal pengumuman otorisasina: 26 Juli 2019

Ngaran desain: alat sedot listrik

Nomer patén: ZL201730552460.x Tanggal pengumuman otorisasina: 29 Juni 2018

Nomer patén: ZL201730552466.7 Tanggal pengumuman otorisasina: 29 Juni 2018

Ngaran modél Utiliti: sistem adsorpsi terintegrasi konsentrasi oksigén ayakan molekular

Nomer patén: ZL201320711652.7 Tanggal pengumuman otorisasina: 18 Juni 2014

Ngaran modél Utiliti: struktur sampingan handap sistem adsorpsi

Nomer patén: ZL201320515904.9 Tanggal pengumuman otorisasina: 26 Pébruari 2014

Ngaran modél Utiliti: Struktur panutup tungtung terintegrasi pikeun menara adsorpsi

Nomer patén: ZL201320548682.0 Tanggal pengumuman otorisasina: 12 Pébruari 2014

  

Aplikasi patén anu suksés ogé ngadorong urang pikeun nyayogikeun produk anu berkualitas sareng nyayogikeun kasihatan sareng kabahagiaan pikeun langkung seueur konsumen.


Pos waktos: Aug-06-2020