Rencana Pameran AngelBiss di 2020

ANGELBISS, produsén profesional Médis Oksigén Konsentrator sareng Mesin Nyeuseup Portabel di Cina, 
bakal janten paméran pikeun Pameran anu bakal datang:

Ipoh Malaysia Apri, 2020

Milan Italia Méi, 2020

CMEF Shanghai 2020, 3-6 Juni

Tasikmalaya Phillipines, Aug, 2020

Indonesia, Okt 2020

Aula AngelBiss sareng Nomer Stand nyaéta: pas

Nami Déwan Stand nyaéta: ANGELBISS

Wilujeng Nganjang ti sakumna penjuru dunya. 


Pos waktos: Aug-06-2020