Panilitian sareng Panerapan Oksigén dina Perawatan Médis

Oksigén mangrupikeun salah sahiji komponén hawa. Éta henteu warnaan, henteu bau sareng teu raos. Oksigén langkung beurat tibatan hawa. Cai mibanda kapadetan 1.429g / L dina kaayaan standar (0 ° C sareng tekanan atmosfir 101325 Pa), sareng éta leyur dina cai. Tapi, kaleyuran na handap pisan. Nalika tekanan na 101kPa, oksigén janten cairan biru entéh sakitar -180 ℃, sareng bulao sapertos salju salju padet dina -218 ℃.

Oksigén dianggo dina industri metalurgi, industri kimia, perawatan limbah, kasehatan, dukungan kahirupan, militér sareng aerospace, sareng sajabana.

Penerapan oksigén dina perawatan médis sareng kaséhatan nyaéta: nyayogikeun napas-digunakeun dina lingkungan hypoxic, hypoxic atanapi anaérobik, sapertos: operasi terjun, gunung, hiber jangkung luhur, navigasi luar angkasa, nyalametkeun médis, jst.

Dina waktos anu sami, alat pernapasan oksigén sering dianggo salaku salah sahiji tindakan pertolongan pertama sareng diperyogikeun pikeun tim penyelamat sareng di ambulan.

Dina perawatan médis sareng perawatan hirup, mékanisme oksigén nyaéta ngajaga tekanan parsial oksigén dina getih artéri caket kana tingkat normal, nyaéta 13.3kPa (100mmHg).

Kalayan pamekaran kontinyu sareng paningkatan konsentrator oksigén alit, terapi oksigén bumi parantos ditegeskeun dina ubar klinis. Éta cocog pikeun penderita sepuh. Panyakit anu diubaran kalebet épisi, bronkitis kronis, asma bronkial, sesela tuberkulosis, radang paru-paru interstitial, bronchiectasis, kanker paru-paru, jst.

Alat-alat aplikasi oksigén mangrupikeun salah sahiji arah panilitian utama tim AngelBiss. Kami parantos ngawasa téknologi produksi konsentrator oksigén anu sampurna sareng jasa purna jual anu hadé. Sareng perusahaan AngelBiss mangrupikeun anu pangpayunna dunya anu fokus kana turun naek konsentrator oksigén ogé anu pangpayunna tiasa ngendalikeun tingkat fluktuasi dina 0,1% dugi ka ayeuna (anu dugi tingkat di tingkat rata-rata industri sanésna langkung ti 0,6%) . Konsentrator oksigén tingkat malaikat dibagi 24 jam sapoé, 7 dinten saminggu, sareng langkung ti total 18000 jam jaminan pasokan oksigén.

111

 


Pos waktos: Nov-03-2020