Pejabat WHO nyarios yén oksigén mangrupikeun cara anu épéktip pikeun nyalametkeun nyawa pasien COVID-19

"Salah sahiji cara anu paling épéktip pikeun nyalametkeun kahirupan tina COVID-19 nyaéta nyayogikeun oksigén ka pasién anu peryogi.

WHO perkirakeun yén dina tingkat ayeuna ~ 1 juta kasus énggal saminggu, dunya peryogi sakitar 620,000 méter kubik oksigén sapoé, anu ampir 88.000 tabung ageung ”- Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus.


Pos waktos: Aug-19-2020