Warta Perusahaan

  • Waktos Post: 02-23-2021

    Angelbiss sanés ngan ukur mérek terkenal di dunya tapi ogé mérek jawab. Kami mimitian ti gaduh produk téknologi panilitian sareng pamekaran mandiri pikeun pangakuan dina sagala aspek. Ieu mangrupikeun prosés pikeun ningkatkeun kualitas produkna sacara teras-terasan. Anyar-anyar ieu, Angelbiss ngiringan ...Maca deui »

  • Waktos Post: 02-14-2021

    Angelbiss parantos ngembangkeun Mesin Nyeuseup Portabel Rechargeable (AC, DC, Batre): AVERLAST 25B. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan kaunggulan Angelbiss dua alat Mesin Nyeuseup sanésna: sistem panyalindungan anti limpahan ganda, sistem botol colokan langsung, ngan ukur hiji push pikeun nyandak kapasitas botol 1400ml ...Maca deui »

  • Waktos Post: 02-07-2021

    Angelbiss sanés ngan ukur mérek terkenal di dunya tapi ogé mérek jawab. Tina panilitian sareng pamekaran produk téknis urang sorangan, dugi ka pangakuan kana sagala aspek. Ieu mangrupikeun prosés pikeun ningkatkeun kualitas produkna sacara teras-terasan. Kami hormat sareng paduli unggal panyipta sareng p & p ...Maca deui »

  • Waktos Post: 01-27-2021

    2020.11.05, Angelbiss ngadegkeun grup diskusi kagagalan kaamanan dina platform sosial Facebook. Naha urang kedah nyetél grup diskusi ngeunaan kagagalan kaamanan generator oksigén? Kusabab nalika palanggan akhir kami nampi produk, mendakan masalah atanapi dealer pendakan pro anu teu tiasa direngsekeun ...Maca deui »

  • Waktos Post: 01-17-2021

    Konsentrator oksigén portabel Angelbiss tiasa dijalankeun dina 15,000 kaki. Pikeun ngabuktikeun yén konsentrasi oksigén portabel Angelbiss tiasa dianggo ku konsumén anu cicing di daérah luhur. Dina 2018, tim R&D Angelbiss 'ngabentang sababaraha propinsi ka Istana Potala (kaki 15,000) di Tibet, Cina. Ti ...Maca deui »

  • Waktos Post: 01-06-2021

    Hai mitra anu dipikahormat, Salam pangsaéna pikeun anjeun sareng bisnis kami di taun énggal 2021. Kami ogé resep ngagaduhan taun énggal pikeun tim sareng bisnis kami dina sababaraha dinten ka pengker. Urang mungkin gaduh pandangan anu béda dina sababaraha titik, tapi target kami sami. Kami yakin duanana urang bakal kasuksésan hébat pikeun ngajantenkeun ...Maca deui »

  • Waktos Post: 01-01-2021

    2020 mangrupikeun taun anu khusus, taun ayeuna urang ngalaman seueur hal anu luar biasa, COVID-19 nyapu dunya, Kobe Bean Bryant ninggalkeun dunya ieu, demonstrasi anti-telenges réngsé dina kekerasan, pamilihan umum di Amérika Serikat, Brexit, jst. nuju caket, sareng sadaya duka lalaunan bakal luntur ...Maca deui »

  • Waktos Post: 12-20-2020

    Naha anjeun terang ayana generator oksigén anu fluktuasi ngan ukur 0,1%? AngelBiss mangrupikeun generator oksigén pangpayunna anu fokus kana turun naek. Pabrik munggaran generator oksigén anu tiasa ngendalikeun tingkat turun naek dina 0,1%. ANGEL5S mangrupikeun séri generator oksigén anu stabil ...Maca deui »

  • Waktos Post: 12-17-2020

    Generator oksigén tekanan tinggi Angelbiss 60LPM tiasa nyayogikeun oksigén pikeun klinik leutik. Dibandingkeun sareng silinder oksigén biasa, generator oksigén Angelbiss langkung aman sareng langkung dipercaya. Dina waktos anu sasarengan, generator oksigén Angelbiss tiasa ngirangan biaya, ngirangan tekanan sareng ...Maca deui »

  • Waktos Post: 12-15-2020

    Anyar-anyar ieu, Angelbiss hasil ngadaptar mérek dagang di Malaysia. Kusabab Angelbiss mangrupikeun panilitian sareng pamekaran mandiri anu serius anu serius sareng tanggel waler, miara sareng ngahargaan ciptaan. Dina raraga nangtayungan sagala rupa hak sareng kapentingan konsumén kami, sareng ngajaga positiv ...Maca deui »

  • Waktos Post: 08-19-2020

    Téknologi No.1-Langkung 18 pendaptaran patén énggal pikeun konsentrator oksigén sareng mesin nyeuseup No.2-Batré munggaran di dunya nyadangkeun Konsentrator Oksigén 5L ngahontal 93% No.3-Tés konsentrator oksigén 5L dina Tibét 15000ft ngahontal 93% No.4- Mesin sedot anu tiasa diisi ulang langkung ti 3hours No.5-20psi high pre ...Maca deui »

  • Waktos Post: 08-06-2020

    Anyar-anyar ieu, AngelBiss parantos kéngingkeun dua patén modél utiliti anu diidinan ku Kantor Harta Intelek Cina. Patén-patén anyar anu diala waktos ieu sacara lengkep ngagambarkeun kakuatan sareng kamampuan inovasi tina tim panilitian sareng pamekaran AngelBiss, sareng ngagaduhan peran anu penting dina paningkatan salajengna ...Maca deui »

12 Teras> >> Halaman 1/2