Warta pausahaan

  • The importance of oxygen under COVID-19
    waktos pos: 05-12-2022

    Oksigén sami pentingna sareng cai anu ngadukung kahirupan urang.Kurangna oksigén bakal ngakibatkeun impairment tina kaayaan awak urang.Shanghai parantos dikonci saprak April 2022. Jalma-jalma dikarantina di bumi sareng henteu ngantunkeun bumina tanpa kaayaan khusus.Di handapeun s...Maca deui»

  • Voice Control Implied in AngelBiss Oxygen Concentrator
    waktos pos: 03-21-2022

    Naha anjeun tiasa nganggo sora anjeun pikeun ngontrol konsentrator oksigén anjeun?Leres, anjeun tiasa ayeuna.Anyar-anyar ieu, insinyur urang parantos suksés ngembangkeun fungsi kontrol sora énggal pikeun konséntrator oksigén séri AngelBiss.Jalma ngan saukur tiasa nyarios sababaraha kecap pikeun ngontrol konséntrator oksigén kalayan...Maca deui»

  • A Wide Variety of Activities Establish a Better Team!
    waktos pos: 02-21-2022

    Pikeun ngadegkeun tim jualan ngahiji, efisien sarta profésional, bagian pamasaran ngalaksanakeun runtuyan kagiatan dina awal 2022. Urang ngaharepkeun kagiatan ieu bisa deepen beungkeutan diantara anggota, ngaronjatkeun kompetensi gawé tim tur ngaktifkeun warme a. .Maca deui»

  • Happy New Year 2022!
    waktos pos: 12-30-2021

    Taun merangan COVID-19 babarengan parantos réngsé.Dina taun 2021, urang parantos ngalaksanakeun seueur tantangan sareng ngahontal seueur prestasi babarengan.AngelBiss pageuh yakin yén kami bakal leuwih komprehensif sarta leuwih detil dina mangsa nu bakal datang.Hatur nuhun ka sadaya pelanggan kami,...Maca deui»

  • Industrialized aquaculture: the magical use of oxygen generator
    waktos pos: 12-28-2021

    Ku perkembangan jaman, sawah jeung gedong-gedong nu subur laun-laun ngagantikeun danau leuweung baheula.Pangurangan sumber daya cai sareng kaanekaragaman hayati parantos ngajantenkeun manusa sadar kana kasalahanana.Manusa ngagunakeun peradaban industri modern pikeun ngalaksanakeun aquac...Maca deui»

  • New Product Launch :Oxygen Purity Analyzer
    waktos pos: 12-20-2021

    Anyar-anyar ieu, Angelbiss ngaluncurkeun Oxygen Purity Analyzer anyar (INSPECTOR O2).Ieu utamana dipaké pikeun ngawaskeun purity oksigén.The INSPECTOR O2 kemurnian oksigén analyzer bisa ngadeteksi teu onl ...Maca deui»

  • Does the elderly need to be equipped with an oxygen generator?
    waktos pos: 11-29-2021

    Kahirupan manusa diwangun ku konsepsi, ngalahirkeun, ngorondang, meunang basa, pubertas, ménopause, sepuh sareng maot.Dina prosés ieu, oksigén maénkeun peran anu penting pisan.Janten, pikeun manula, naha urang kedah dilengkepan generator oksigén rumah tangga?Loba panyakit anu...Maca deui»

  • Promotion: New product release
    waktos pos: 09-17-2021

    Anyar, AngelBiss nembe ngaluncurkeun konsentrator oksigén 10L énggal.Konsentrator oksigén 10L énggal ieu sanés ngan ukur cangkang plastik anu langkung hampang, tapi ogé disayogikeun ku garansi tilu taun.Dina waktu nu sarua, nu 10L concentrator oksigén anyar boga rupa-rupa ngaropéa c ...Maca deui»

  • How to use Aspirator efficiently
    waktos pos: 06-14-2021

    Sacara umum, urang terang langkung seueur ngeunaan alat nyeuseup sputum anu dipasang dina témbok di rumah sakit.Nanging, tina sudut pandang genah, Aspirator laun-laun nempatan pasar mainstream.Nalika jumlah jalma anu kaserang sumbatan paru kronis terus ningkat, seueur kulawarga ...Maca deui»

  • Congratulations: Angelbiss’s CMEF 2021
    waktos pos: 05-20-2021

    Dina 2021.5.13-5.16, AngelBiss salaku exhibitor sareng milu dina 2021 Spring China International Medical Equipment Fair (CMEF 2021).Éta masuk akal pikeun sadaya staf penjualan Angelbiss ngartos sareng langkung seueur ngeunaan produk, ningkatkeun kasadaran sareng nilai merek diri, sareng anu langkung penting urang ...Maca deui»

  • Oxygen Generator-Application of (PSA) Oxygen Generator in Aquaculture
    waktos pos: 03-14-2021

    Sedengkeun pikeun jenis jeung kuantitas lauk liar terus ngurangan, sarta lahan baseuh teu cukup sadia per kapita, waragad sakabéh beternak ngaronjat gancang.Kapadetan luhur beternak kedah nyumponan paménta ayeuna.Aquaculture héjo-oksigén-enriched efisiensi tinggi ayeuna jadi ...Maca deui»

  • waktos pos: 02-24-2021

    Anu jadi perhatian, Kami di dieu ngumumkeun yén ngan ukur aya tilu situs wéb resmi AngelBiss, nyaéta www.angelbisshealthcare.com, www.angelbisscare.com sareng https://szcarvindu.en.made-in-china.com/.Anjeun kedah taliti ngaidentipikasi sareng waspada kana URL anu muncul dina nami domain sanés, sareng ...Maca deui»