Kajadian

  • How should patients with severe COPD choose an oxygen concentrator?
    waktos pos: 06-22-2022

    COPD masih mangaruhan pisan kana kaséhatan pernapasan seueur jalma.Loba faktor ogé nyumbang kana ngembangkeun COPD di manusa modern.Contona, panurunan dina kualitas hawa, pola engapan teu séhat, épék roko atawa secondhand haseup, jsb Dina raray ...Maca deui»

  • Donation: Working with Malaysian partners
    waktos pos: 09-02-2021

    Dina bulan Agustus 2021, pasangan tunggal Angelbiss di Malaysia sakali deui ngirimkeun warta anu hadé pikeun niat alus urang pikeun ngalawan Covid 19. Konsentrator oksigén 5L ANGEL-5A anu dianggo pikeun sumbangan parantos aman dugi ka sababaraha rumah sakit di Malaysia sareng departemén kaséhatan kaamanan.The ho...Maca deui»

  • Donation: AngelBiss assists the COVID-19 in Indonesia
    waktos pos: 08-27-2021

    Kusabab wabah COVID-19 global, jalma-jalma di sakumna dunya nangtung dina payuneun ngahiji pikeun ngalawan COVID-19.Angelbiss nyieun kontribusi kontinyu pikeun merangan COVID-19.Saatos wabah COVID-19 skala pinuh di Indonésia, mertahankeun ...Maca deui»

  • Congratulations: Technical Training for Vietnam Partner
    waktos pos: 06-07-2021

    Dina 1 Juni 2021, departemén téknis Angelbiss ngalaksanakeun latihan video online sareng distributor Vietnam.Eusi latihan ngawengku: bubuka kana pungsi dasar tina Angelbiss Oksigén Concentrator (Angel-5s), kumaha carana make, ngajaga jeung ngalayanan Angelbiss Oksigén Concentrator....Maca deui»

  • 2021 New Year Promotion!!!
    waktos pos: 12-18-2020

    Dina raraga ngagungkeun datangna taun anyar, AngelBiss dibuka promosi anyar pikeun ganjaran konsumén anyar jeung heubeul.Ti 2020.12.01 ka 2020.01.31, upami anjeun mesen langkung ti 12 unit konsentrator oksigén 5LPM, anjeun tiasa kéngingkeun mesin COLOR BOX atanapi méteran oksigén énggal (nilai $150).Upami anjeun minat...Maca deui»

  • waktos pos: 09-22-2020

    Ékspansi Pabrik Loka Anyar 1. Perluasan pabrik situs énggal Ti saprak ngadegna, AngelBiss parantos komitmen pikeun ningkatkeun kaséhatan masarakat sareng nyiptakeun mangpaat pikeun masarakat.Saatos 3 taun pangwangunan kontinyu, dina 2020, An...Maca deui»