Pameran

  • waktos pos: 03-21-2022

    Babaturan anu dipikacinta, Hatur nuhun kana perhatian anjeun ngeunaan partisipasi perusahaan kami dina Pameran Peralatan Médis Internasional ka-86 (CMEF).Pikeun ngatasi pencegahan pandémik, CMEF ditunda, anu dijadwalkeun dina 7-10 April 2022, ka 21-24 Agustus 2022. Tempat éta bakal tetep janten Exh ...Maca deui»

  • AngelBiss 2022 Shanghai CMEF
    waktos pos: 03-10-2022

    Taun-taun ngalangkungan 2004-XXXXX-2020-2021, ayeuna AngelBiss ngajak anjeun sumping pikeun CMEF 2022. Pameran Alat Médis Internasional Cina (CMEF, paméran alat médis profésional), ngumpulkeun seueur distributor alat médis anu dilisensikeun sacara global, reseller, pabrik. .Maca deui»

  • CMEF&AngelBiss meet in Shenzhen October 13-10.16, 2021
    waktos pos: 09-25-2021

    The 85th China International Equipment Equipment Fair bakal dilaksanakeun di Shenzhen International Convention and Exhibition Center (Bao an District) ti 13 nepi ka 16 Oktober 2021. AngelBiss diondang pikeun ilubiung dina paméran ieu, aula paméran téh Hall 11, stan No.B33 .AngelBiss anu taat ...Maca deui»

  • Welcome to CMEF 2021
    waktos pos: 04-21-2021

    China International Medical Equipment Fair (CMEF) dilaksanakeun dua kali sataun, dina musim semi sareng usum gugur.Saatos langkung ti 40 taun pamekaran, CMEF ayeuna mangrupikeun acara utama di daérah Asia Pasifik, ngalayanan sakumna ranté nilai pasar alat médis.Cina International Equipment Equipment Expo ...Maca deui»

  • 2020 CMEF AngelBiss Shanghai
    waktos pos: 09-30-2020

    Wilujeng sumping di 2020 CMEF Shanghai AngelBiss Pameran.Kami di dieu 10.19-10.22.Maca deui»

  • waktos pos: 09-22-2020

    Rencana Pameran AngelBiss taun 2020 ANGELBISS, produsén profésional Konsentrator Oksigén Médis sareng Mesin Nyeuseup Portabel di China, bakal janten paméran pikeun Pameran anu bakal datang: Ipoh Malaysia Apri, 2020 Milan Itali Méi, 2020 CMEF Shanghai 2020, Juni 3-6 Manil ...Maca deui»