Warta Industri

  • EXERCISE WITH OXYGEN THERAPY (EWOT)
    waktos pos: 06-21-2022

    Dipikawanoh salaku EWOT ( Latihan Kalayan Terapi Oksigén ), ieu mangrupikeun terapi anu ngagunakeun latihan fisik ringan salaku platform pikeun ngaoksigénkeun aliran getih pasien.Topeng oksigén dipaké nalika kagiatan éta ngabantosan ngirim oksigén gancang ka kapilér.Ieu geus ...Maca deui»

  • The Importance of Oxygen Therapy
    waktos pos: 05-24-2022

    Terapi oksigén dibangkitkeun ti Éropa Kulon sarta geus laun diasupkeun imah saprak 1970S.Nagara-nagara maju sapertos Amérika, Jepang sareng Mexico parantos ngalaksanakeun terapi oksigén ti taun 1980-an.Inhaling oksigén geus jadi fashion di nagara maju.Seueur imah anu dilengkepan ku ...Maca deui»

  • WORLD COPD DAY:Improve the life of COPD no matter who and where
    waktos pos: 11-17-2021

    Kasakit Pulmonal Obstructive Kronis (COPD) katelah "pembunuh jempé" sareng parantos janten panyabab maot katilu katilu di dunya.Numutkeun data panganyarna ti Organisasi Kaséhatan Dunia: Kusabab ngaroko, polusi udara sareng alesan sanésna, ayeuna aya 600 juta ...Maca deui»

  • The relationship between the Mobile Suction Unit and the quality of life of elderly patients with lung diseases
    waktos pos: 06-21-2021

    Gagalna bertahap organ awak manula sareng lingkungan hawa anu terus-terusan dina taun-taun ayeuna parantos nyababkeun proporsi anu kawilang luhur pasien COPD dina umur tengah sareng sepuh.Nalika pasien manula sareng COPD tiasa ngatasi kaayaan éta, nyingkahan sareng kaluman parantos janten ...Maca deui»

  • Oxygen therapy—High-Flow Nasal Cannula Oxygen Therapy
    waktos pos: 03-31-2021

    Dina taun-taun ayeuna, terapi oksigén nasal nasal aliran tinggi parantos langkung seueur dianggo dina ubar klinis, sareng parantos kéngingkeun pujian unanimous ti pasien.Kahiji, urang kudu ngarti naon High-aliran nasal cannula oksigén terapi.Terapi oksigén kanula nasal aliran tinggi mangrupikeun metode terapi oksigén anu ...Maca deui»

  • Oxygen Concentrator —- What Are The Differences Between Ventilator And Oxygen Concentrator
    waktos pos: 03-24-2021

    Kiwari, konsentrator oksigén sareng ventilator mangrupikeun alat médis umum.Seueur jalma henteu ngartos bédana antara ventilator sareng konsentrator oksigén.Aranjeunna nganggap ventilator salaku konsentrator oksigén sareng salah percanten yén ventilator ogé tiasa ngahasilkeun oksigén.Dina fa...Maca deui»

  • Oxygen-What are the Effects of Hypoxia
    waktos pos: 03-07-2021

    Oksigén pikeun kahirupan sami sareng cai pikeun kahirupan, sareng éta penting pisan.Runtuyan réaksi oksidasi lumangsung nalika oksigén kaseuseup jeung karbon dioksida dihirupkeun pikeun ngarojong tanda-tanda vital.Anu mimiti, urang kedah ngartos kumaha oksigén asup kana awak manusa.Oksigén asup kana bayah tina saluran pernapasan...Maca deui»

  • waktos pos: 12-17-2020

    Pfizer Pharmaceuticals of the United States and BioNTech of Germany ngumumkeun bets kahiji hasil uji klinis fase III maranéhanana ngeunaan vaksin makuta anyar saméméh pasar saham AS, némbongkeun yén efektivitasna ngaleuwihan 90% Pausahaan AS ngalaksanakeun uji klinis Fase III jeung ...Maca deui»

  • Application of oxygen generator in industrial field
    waktos pos: 12-16-2020

    Tekanan ayun adsorption oksigén generator geus loba dipaké dina widang industri kayaning Generators ozon, manufaktur kaca, aquaculture, sarta smelting logam alatan gancang ngamimitian-up, konsumsi énergi low, operasi basajan tur pamaliharaan basajan.1. Aplikasi tina generator oksigén Angelbiss ...Maca deui»

  • The Research And The Application of Oxygen In Medical Care
    waktos pos: 11-03-2020

    Oksigén mangrupa salah sahiji komponén hawa.Éta henteu warnaan, teu aya bauan sareng hambar.Oksigén leuwih beurat batan hawa.Éta kapadetan 1,429g / L dina kaayaan standar (0 ° C sareng tekanan atmosfir 101325 Pa), sareng leyur dina cai.Sanajan kitu, kaleyuran na pisan low.Nalika tekanan 101 kP ...Maca deui»

  • waktos pos: 08-19-2020

    "Salah sahiji cara anu paling efektif pikeun nyalametkeun kahirupan tina COVID-19 nyaéta nyayogikeun oksigén ka pasien anu peryogi éta.WHO ngira-ngira yén dina laju ayeuna ~ 1 juta kasus anyar saminggu, dunya peryogi sakitar 620,000 méter kubik oksigén sadinten, anu ampir 88,000 silinder ageung ”- Dr Te...Maca deui»