Warta

  • EXERCISE WITH OXYGEN THERAPY (EWOT)
    waktos pos: 06-21-2022

    Dipikawanoh salaku EWOT ( Latihan Kalayan Terapi Oksigén ), ieu mangrupikeun terapi anu ngagunakeun latihan fisik ringan salaku platform pikeun ngaoksigénkeun aliran getih pasien.Topeng oksigén dipaké nalika kagiatan éta ngabantosan ngirim oksigén gancang ka kapilér.Ieu geus ...Maca deui»

  • The Importance of Oxygen Therapy
    waktos pos: 05-24-2022

    Terapi oksigén dibangkitkeun ti Éropa Kulon sarta geus laun diasupkeun imah saprak 1970S.Nagara-nagara maju sapertos Amérika, Jepang sareng Mexico parantos ngalaksanakeun terapi oksigén ti taun 1980-an.Inhaling oksigén geus jadi fashion di nagara maju.Seueur imah anu dilengkepan ku ...Maca deui»

  • The importance of oxygen under COVID-19
    waktos pos: 05-12-2022

    Oksigén sami pentingna sareng cai anu ngadukung kahirupan urang.Kurangna oksigén bakal ngakibatkeun impairment tina kaayaan awak urang.Shanghai parantos dikonci saprak April 2022. Jalma-jalma dikarantina di bumi sareng henteu ngantunkeun bumina tanpa kaayaan khusus.Di handapeun s...Maca deui»

  • Voice Control Implied in AngelBiss Oxygen Concentrator
    waktos pos: 03-21-2022

    Naha anjeun tiasa nganggo sora anjeun pikeun ngontrol konsentrator oksigén anjeun?Leres, anjeun tiasa ayeuna.Anyar-anyar ieu, insinyur urang parantos suksés ngembangkeun fungsi kontrol sora énggal pikeun konséntrator oksigén séri AngelBiss.Jalma ngan saukur tiasa nyarios sababaraha kecap pikeun ngontrol konséntrator oksigén kalayan...Maca deui»

  • A Wide Variety of Activities Establish a Better Team!
    waktos pos: 02-21-2022

    Pikeun ngadegkeun tim jualan ngahiji, efisien sarta profésional, bagian pamasaran ngalaksanakeun runtuyan kagiatan dina awal 2022. Urang ngaharepkeun kagiatan ieu bisa deepen beungkeutan diantara anggota, ngaronjatkeun kompetensi gawé tim tur ngaktifkeun warme a. .Maca deui»

  • Happy New Year 2022!
    waktos pos: 12-30-2021

    Taun merangan COVID-19 babarengan parantos réngsé.Dina taun 2021, urang parantos ngalaksanakeun seueur tantangan sareng ngahontal seueur prestasi babarengan.AngelBiss pageuh yakin yén kami bakal leuwih komprehensif sarta leuwih detil dina mangsa nu bakal datang.Hatur nuhun ka sadaya pelanggan kami,...Maca deui»

  • Industrialized aquaculture: the magical use of oxygen generator
    waktos pos: 12-28-2021

    Ku perkembangan jaman, sawah jeung gedong-gedong nu subur laun-laun ngagantikeun situ leuweung baheula.Pangurangan sumber daya cai sareng kaanekaragaman hayati parantos ngajantenkeun manusa sadar kana kasalahanana.Manusa ngagunakeun peradaban industri modern pikeun ngalaksanakeun aquac...Maca deui»

  • New Product Launch :Oxygen Purity Analyzer
    waktos pos: 12-20-2021

    Anyar-anyar ieu, Angelbiss ngaluncurkeun Oxygen Purity Analyzer anyar (INSPECTOR O2).Ieu utamana dipaké pikeun ngawaskeun purity oksigén.The INSPECTOR O2 kemurnian oksigén analyzer bisa ngadeteksi teu onl ...Maca deui»

  • Does the elderly need to be equipped with an oxygen generator?
    waktos pos: 11-29-2021

    Kahirupan manusa diwangun ku konsepsi, ngalahirkeun, ngorondang, meunang basa, pubertas, ménopause, sepuh sareng maot.Dina prosés ieu, oksigén maénkeun peran anu penting pisan.Janten, pikeun manula, naha urang kedah dilengkepan generator oksigén rumah tangga?Loba panyakit anu...Maca deui»

  • WORLD COPD DAY:Improve the life of COPD no matter who and where
    waktos pos: 11-17-2021

    Kasakit Pulmonal Obstructive Kronis (COPD) katelah "pembunuh jempé" sareng parantos janten panyabab maot katilu katilu di dunya.Numutkeun data panganyarna ti Organisasi Kaséhatan Dunia: Kusabab ngaroko, polusi udara sareng alesan sanésna, ayeuna aya 600 juta ...Maca deui»

  • Promotion: New product release
    waktos pos: 09-17-2021

    Anyar, AngelBiss nembe ngaluncurkeun konsentrator oksigén 10L énggal.Konsentrator oksigén 10L énggal ieu sanés ngan ukur cangkang plastik anu langkung hampang, tapi ogé disayogikeun ku garansi tilu taun.Dina waktu nu sarua, nu 10L concentrator oksigén anyar boga rupa-rupa ngaropéa c ...Maca deui»

  • The relationship between the Mobile Suction Unit and the quality of life of elderly patients with lung diseases
    waktos pos: 06-21-2021

    Gagalna bertahap organ awak manula sareng lingkungan hawa anu terus-terusan dina taun-taun ayeuna parantos nyababkeun proporsi anu kawilang luhur pasien COPD dina umur tengah sareng sepuh.Nalika pasien manula sareng COPD tiasa ngatasi kaayaan éta, nyingkahan sareng kaluman parantos janten ...Maca deui»