Panilitian & Pangwangunan

  • Waktos Post: 09-22-2020

    Aplikasi biomédis hidrogén dipiharep pisan ku akadémisi kusabab kaamananna sareng épéktipitas anu lega. Masih aya seueur masalah penting dina bidang biologi hidrogén anu pantes ditalungtik. Kuring yakin yén ku jero panalungtikan, jalma bakal konsér ...Maca deui »

  • Waktos Post: 09-22-2020

    Tim AngelBiss ogé ngarencanakeun hubunganana sareng hidrogén anu diajukeun. Desain departemen R&D pikeun produk anyar: Hidrogen generator. Hidrogén mangrupikeun jenis gas anu tiasa diduruk dina akal sehat masarakat. Dina taun-taun ayeuna, panaliti mendakan épék antioksidan anu langkung unik, sareng panilitian aplikasi na ...Maca deui »

  • Waktos Post: 09-22-2020

    Tim AngelBiss ogé ngarencanakeun hubunganana sareng nitrogén anu diajukeun. Desain departemen R&D pikeun produk anyar: Nitrogen generator. Nitrogén mangrupikeun gas iners anu teu aya warna, henteu toksik, sareng henteu bau. Maka, nitrogén seueur dianggo salaku gas pelindung. Penerapan nitrogén ogé mangrupikeun salah sahiji R&D directi ...Maca deui »

  • Waktos Post: 09-22-2020

    Dinas R&D AngelBiss ayeuna fokus kana pamekaran produk énggal, sareng ngusahakeun nyiptakeun produk anu gaduh pangalaman tinggi sareng kinerja anu langkung saé. Pikeun Mesin Nyeuseup Portabel, AngelBiss ayeuna diajar nyiptakeun Botol Ganda, éta bakal dianggo langkung merenah sareng praktis. Pikeun AngelBiss 5L Oxy ...Maca deui »