Panalungtikan & Pangwangunan

  • waktos pos: 09-22-2020

    Aplikasi biomedis hidrogén dipiharep pisan ku akademisi kusabab kasalametanna sareng poténsi efektivitas anu luas.Masih seueur masalah penting dina widang biologi hidrogén anu pantes diulik.Kuring yakin yén kalawan deepening panalungtikan, jalma bakal concer ...Maca deui»

  • waktos pos: 09-22-2020

    Tim AngelBiss ogé ngarencanakeun pikeun ngalakukeun hidrogén anu diajukeun.Desain departemén R&D pikeun produk anyar: generator hidrogén.Hidrogen mangrupikeun jinis gas anu tiasa kaduruk dina akal sehat masarakat.Dina taun-taun ayeuna, peneliti mendakan épék antioksidan anu langkung unik, sareng panalitian aplikasina ...Maca deui»

  • waktos pos: 09-22-2020

    Tim AngelBiss ogé ngarencanakeun pikeun ngalakukeun kalayan nitrogén diajukeun.Desain departemén R&D pikeun produk anyar: generator nitrogén.Nitrogén nyaéta gas inert anu teu warnaan, henteu beracun, sareng henteu bau.Ku alatan éta, nitrogén loba dipaké salaku gas pelindung.Aplikasi nitrogén ogé salah sahiji R&D directi ...Maca deui»

  • waktos pos: 09-22-2020

    AngelBiss Departemen R&D ayeuna fokus kana ngembangkeun produk anyar, sarta narékahan pikeun nyieun produk kalawan pangalaman tinggi jeung kinerja hadé.Pikeun Mesin Nyeuseup Portabel, AngelBiss ayeuna ngulik nyiptakeun Botol Ganda, éta bakal langkung merenah sareng praktis.Pikeun AngelBiss 5L Oxy...Maca deui»