Konsentrator Oksigén

 

AngelBiss Oksigén Concentrators Aplikasi

AngelBiss mangrupikeun produsén utama sadaya konséntrator oksigén rentang aliran kalayan téknologi PSA canggih di Cina.AngelBiss bakal nyayogikeun solusi anu béda-béda dumasar kana kabutuhan anu béda pikeun aplikasi palanggan.

Pikeun paménta oksigén individu, kulawarga jeung klinik leutik, AngelBiss aliran leutik konsentrator oksigén bakal minuhan paménta maranéhanana.

Pikeun lembaga médis ageung sareng pabrik, AngelBiss tiasa nyayogikeun set lengkep sistem suplai oksigén, anu dirarancang, diproduksi, sareng dipasang dina situs pikeun widang aplikasi.

Salian aplikasi médis, concentrators oksigén AngelBiss ogé bisa dilarapkeun dina widang industri, kaasup generator ozon, kaca-karya manufaktur, aquaculture / tatanén lauk, perlakuan wastewater, smelting industri, nitrogén jeung separation oksigén jeung aplikasi sejenna.

AngelBiss tiasa nyayogikeun sumber oksigén anu kontinyu sareng aman pikeun sababaraha skenario aplikasi di luhur.
  • Medical Grade 15 Liter Large Flow Home Use Oxygen Concentrator

    Kelas médis 15 Liter Aliran Besar Imah Paké Oksigén Concentrator

    Angel-15S mangrupakeun PSA 15 liter concentrator oksigén aliran badag.Ayeuna mangrupikeun konsentrator oksigén aliran ageung 15 liter munggaran di dunya!

    Eta nyadiakeun 93% ± 3% médis oksigén purity tinggi, dasarna minuhan paménta tugas beurat penderita COPD.Dilengkepan 6 sistem alarem sareng layar LED 6 inci, Angel-15S tiasa masihan anjeun pangalaman anu nyaman.

    Éta cocog pikeun nyéwa pasien anu gering kritis.Éta tiasa ngagentos nyerina, ngirangan biaya sareng hariwang pangropéa saatos jual.Pikeun padagang, éta tiasa ngagedékeun penjualan sareng ningkatkeun paménta pasar.

  • Medical Use Auto Cut Off 20lpm High Pressure Dual Flow Oxygen Concentrator

    Pamakéan médis Otomatis Cut off 20lpm High Tekanan Dual Aliran Oksigén Concentrator

    LINER-20HPT mangrupikeun konsentrator oksigén aliran ganda PSA 20liter tekanan tinggi.Kalayan kaunggulan anu luar biasa, anjeun tiasa ngalaman standar anyar dina konsentrator oksigén tekanan tinggi.Modeu kerja anu aman sareng hemat energi ngirangan biaya pikeun anjeun.Desain anu langkung rinci sapertos layar, alarem, waktos ngabantosan anjeun ngoperasikeun mesin kalayan aman sareng merenah.

    Éta ngagaduhan aplikasi anu lega.Éta tiasa dihubungkeun ka ventilator sareng anesthesia langsung, ngajantenkeun padamelan saderhana sareng éfisién dina kaayaan anu énggal.Ogé bisa dipaké salaku tutuwuhan suplai mini pikeun kamar asuhan tunggal di rumah sakit, perawatan Pangajaran sarta Palatihan Atikan, aquaculture, perlakuan wastewater jsb.

  • 10 Liter Home Use Dual Flow Oxygen Concentrator

    10 Liter Imah Paké Dual Flow Oksigén Concentrator

    AngelBiss 10L Home Use Dual Flow Oxygen Concentrator tiasa nyayogikeun kamurnian tinggi, oksigén standar médis.Sanggup delivering 90% nepi ka 93% O2 ​​purity ti 0L mun 10L, jalma bisa milih pangiriman oksigén optimal nurutkeun sarat aliran varying.Produkna kalebet dua outlet oksigén, dua humidifier sareng dua méter kontrol aliran, anu ngamungkinkeun 2 pangguna pikeun ngalakukeun terapi oksigén dina mesin anu sami dina waktos anu sami.Dibandingkeun sareng ANGEL-10AD, produk ieu langkung hampang sareng langkung gampang dioperasikeun.

    Produk ieu cocog pikeun penderita kakurangan oksigén sareng tempat anu kakurangan suplai oksigén terpusat unit médis pikeun terapi oksigén atanapi perawatan kaséhatan oksigén.

     

  • Home Use 5 LPM Dual Flow Oxygen Concentrator

    Imah Paké 5 LPM Dual Flow Oksigén Concentrator

    AngelBiss 5L Home Use Dual Flow Oxygen Concentrator tiasa dianggo pikeun 2 jalma pikeun nyeuseup oksigén dina waktos anu sami.Ku inhaling hawa jero rohangan jeung nyaring nitrogén, mesin bisa nyadiakeun taya, oksigén kelas médis bébas salempang kalayan 90% nepi ka 93% konsentrasi oksigén luhur sarta rentang tingkat 0- 5L / per menit.Dibandingkeun jeung ANGEL-5S, produk ieu leuwih harga kalapa sabab ngamungkinkeun concentrator oksigén sarua ngawula 2 penderita, kukituna ngurangan konsumsi kakuatan sarta purchasing of concentrator oksigén sejen.

    Produk ieu utamina ditujukeun pikeun jalma anu ngagaduhan COPD (panyakit paru obstructive kronis), pangguna hipoksia sareng jalma anu peryogi terapi oksigén sapopoé.Éta ogé tiasa dianggo sacara lega di rumah sakit, klinik, puskesmas sareng perawatan bumi.

  • High Pressure PSA Oxygenator With Vessel(Storage Tank) ANGEL-60HTP

    Tekanan Tinggi PSA Oxygenator Jeung Bejana (Panyimpenan Tank) ANGEL-60HTP

    ANGEL-60HTP diwangun ku sistem oxygenator PSA 60liter, sistem wadah panyangga oksigén (tangki panyimpen) sareng sistem booster.Sistem oxygenator ngahasilkeun oksigén konsentrasi luhur (93% ± 3%) terus-terusan.Wadah panyangga oksigén nahan oksigén anu asalna tina oksigénator.Sistem booster ningkatkeun tekanan oksigén sakabéh kana nilai ekspektasi nu antara 1.5-6 atmosfir (kira-kira 1.4bar ka 6bar).Sarta pamustunganana oksigén konsentrasi luhur bisa express ka pipelines gas lembaga médis.

  • High Pressure PSA Oxygen Generator ANGEL-10SP

    Tekanan tinggi PSA Oksigén Generator ANGEL-10SP

    ANGEL-10SP mangrupikeun generator oksigén PSA tekanan tinggi profésional pikeun alat target ventilasi jieunan paru-paru, sapertos ventilator sareng mesin anesthesia dina kaayaan ICU.Aya tekanan oksigén anu cukup tina 1.5-4.5 atmosfir (1.4bar dugi ka 4.5bar) sareng laju aliran 5-10 l / mnt.Hub ageung atanapi tanki panyimpen mangrupikeun pilihan.

    Tekanan 1.5-4.5 atmosfir oksigén nyaéta tekanan kerja di jero generator oksigén.

    Sacara tradisional, ngan aya dua sumber oksigén anu tiasa dihubungkeun pikeun ngajalankeun ventilator di kamar ICU.Salah sahijina nyaéta tabung oksigén médis anu gaduh tekanan 150bar.Silinder oksigén, sakumaha anu urang terang, kalayan tekanan tinggi, ageung, beurat sareng kamungkinan ngabeledug.Sareng aranjeunna kedah meryogikeun operasi ngeusian sababaraha kali saatos kosong.Dina sababaraha taun nganggo silinder oksigén, akumulasi biaya ngeusian kalebet biaya transportasi, biaya régulator, biaya kamar neundeun kaamanan, sareng sajabana mahal pisan.Tapi upami investasi generator oksigén tekanan tinggi, éta bakal ngabéréskeun sadaya masalah saatosna.

  • High Pressure PSA Oxygen Generator ANGEL-20SPANGEL-30SP

    Tekanan tinggi PSA Oksigén Generator ANGEL-20SPANGEL-30SP

    ANGEL-20SP mangrupikeun mesin generator oksigén PSA 20liter tekanan tinggi.Peran utama bisa dicokot salaku tutuwuhan suplai oksigén mini pikeun kamar asuhan tunggal rumah sakit.Éta tiasa nyayogikeun tekanan tinggi 1.5-6 atmosfir (sakitar 1.4bar dugi ka 6bar) sareng laju aliran 20 l / mnt oksigén ka 4 - 5 ranjang pasien anu ngadukung 4 dugi ka 5 pasien nganggo atanapi jumlah ventilator anu sami pikeun ngajalankeun dina waktos anu sami.Modeu damel 24 jam terus-terusan sareng sadaya sistem alarem kaamanan anu diperyogikeun pikeun nunjukkeun status normal sareng lepat.

    ANGEL-30SP mangrupikeun mesin generator oksigén 30liter tekanan tinggi.Éta nyayogikeun langkung seueur kaluaran oksigén pikeun ngadukung sakitar 10 pasien atanapi ventilator.Sareng generator oksigén ieu tiasa janten alat suplai oksigén sayaga ogé pikeun kaayaan darurat, sapertos nalika pabrik oksigén rumah sakit anu tos aya gagal atanapi nyandak pangropéa rutin.

  • High Pressure PSA Oxygen Generator ANGEL-40SPANGEL-50SPANGEL-60SP

    Tekanan Tinggi PSA Oksigén Generator ANGEL-40SPANGEL-50SPANGEL-60SP

    ANGEL-40SP mangrupikeun generator oksigén PSA tekanan tinggi 40LPM, ANGEL-50SP mangrupikeun generator oksigén tekanan tinggi 50LPM, ANGEL-60SP mangrupikeun generator oksigén tekanan tinggi 60LPM.Alat oksigén ieu tiasa nyayogikeun tekanan tinggi 1.5-6 atmosfir (kira-kira 1.4bar dugi ka 6bar) anu sami sareng pusat suplai oksigén di rumah sakit.Éta dirarancang sareng didamel pikeun nyumponan tungtutan anu béda-béda lembaga médis ukuran anu béda-béda ogé pikeun nyetir jumlah ventilator sareng mesin anesthesia di bagian ICU.

  • Home Use Oxygen Concentrator ANGEL-5S

    Imah Paké Oksigén Concentrator ANGEL-5S

    ANGEL-5S nyaeta AngelBiss home make 5Liter oksigén concentrator kalawan sistem alarem paling lengkep, indikasi sesar akurat, sarta kinerja kaamanan paling stabil dina pasar global kiwari.Jalma anu lumaku nyaéta penderita panyakit paru obstructive kronis (COPD), pangguna hypoxic sareng jalma anu peryogi terapi oksigén sapopoé.

    Éta dijieun tina mesin oksigén PSA generasi anyar.Bisa ngahasilkeun oksigén murni (90% nepi ka 96%) ti atmosfir langsung.Fitur utamina kalebet fungsi oksigén & nebulizer, Timer, fungsi konci anak, alarem oksigén rendah, 6 fungsi alarem kaamanan, 6 jinis fungsi indikasi kasalahan sareng tampilan LED 6' anu bersinar.Lamun diatur aliran dina 5Lliter per menit, konsentrasi oksigén bakal tumuwuh gancang nepi ka 95% dina 3 menit.

  • Rechargeable Oxygen Concentrator (AC, DC, Batteries) ANGEL-5SB

    Konsentrator Oksigén Rechargeable (AC, DC, Batré) ANGEL-5SB

    ANGEL-5SB nyaéta AC, DC sareng Batré dioperasikeun gaya rechargeable 5liter oksigén concentrator.Éta tiasa dianggo 2 jam terus-terusan tanpa kakuatan AC.Sareng éta ogé mangrupikeun mesin oksigén 5lpm anu munggaran sareng anu tiasa dijalankeun ku batré anu diwangun dina jero bari nyayogikeun 93% oksigén di dunya ayeuna (2020).5Lpm Aliran ageung sareng tanpa hariwang ngeunaan masalah pareum listrik AC anu nyababkeun kamungkinan pikeun jalma pulisi ngalaksanakeun terapi oksigén nalika transit ti bumi ka rumah sakit, atanapi ngantepkeun kagiatan luar gratis kalayan suplai oksigén anu cekap, atanapi nalika kakuatan kota pareum tanpa sateuacana. -informed.

    Fitur utamina kalebet fungsi oksigén & nebulizer, Timer, fungsi konci anak, alarm oksigén rendah, 6 fungsi alarm kaamanan, 6 jinis fungsi indikasi kasalahan sareng tampilan LED 6′.Lamun diatur aliran dina 5Lliter per menit jeung konsentrasi oksigén bakal tumuwuh gancang nepi ka 95% dina 3 menit.

    Saterusna, lamun batré jero diwangun kaluar, batré sayaga bisa langsung diganti pikeun ngajaga mesin ngajalankeun deui 2 jam.Janten 4+ jam sayogi.

  • Dual Flow O2 Concentrator ANGEL-10AD

    Dual Aliran O2 Konsentrator Malaikat-10AD

    ANGEL-10AD mangrupikeun konsentrator O2 aliran ganda (ganda) sareng dua outlet oksigén, dua humidifier sareng dua méter kontrol aliran.Éta tiasa nyayogikeun total 10liter pikeun 2 pangguna pikeun ngalakukeun terapi oksigén dina mesin anu sami dina waktos anu sami.Tingali leuwih paménta pikeun jenis ieu mesin dina 10 taun kaliwat, 90% tina paménta téh ti tenders pamaréntah, tawaran, jsb Jalma ogé bakal nelepon salaku aliran ganda O2 Concentrator, atawa lembut O2 Concentrator.

    Aliran ganda O2 Concentrator ieu tiasa nyumponan sarat dasar paling tenders aliran ganda O2 Concentrator.Upami aya sarat khusus, mesin tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan spésifikasi khusus.

  • 10LPM Oxygen Concentrator ANGEL-10S

    10LPM Oksigén Konsentrator Malaikat-10S

    ANGEL-10S salaku konsentrator oksigén 10LPM parantos ngajangjikeun pasar pikeun penderita COPD kaayaan parna saatos jaman Covid-19.Éta tiasa nyayogikeun aliran oksigén anu cekap pikeun klinik, rumah sakit leutik dimana éta nyandak peran salaku silinder tapi langkung aman sareng langkung ekonomis pikeun nampi oksigén murni pikeun pasien anu positif.Dina sababaraha tungtutan, nu 10liter oksigén concentrator bisa dipaké pikeun 2-5 penderita ngalakukeun terapi oksigén dina mesin sarua dina waktos anu sareng di handapeun bantuan oksigén splitter.Jeung saterusna, pikeun tungtung dealer urang, concentrator oksigén aliran badag misalna loba dipaké pikeun bisnis rental.

    Aya kira-kira 20% tina tungtutan nyewa pikeun unggal kota pikeun unggal 20% jalma di dunya sareng jumlahna ningkat unggal dinten.Rental dipaké concentrator oksigén bakal trend sejen pikeun masarakat berorientasi yuswa.Ku kituna, éta tangtangan yén mesin tiasa langkung awét, langkung dipercaya sareng langkung tiasa dianggo pikeun tungtutan darurat.AngelBiss 10liter oksigén concentrator bisa jadi mesin stabil pikeun bisnis rental handapeun 3 taun jaminan pinuh sarta jasa gampang dianggo pikeun dealers rental.

     

    Pikeun aplikasi anu sanés, sapertos sistem wellness EWOT, éta tiasa cocog pikeun nyambung sareng sistem EWOT anjeun ogé.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2