Generator Oksigén

 

Larutan konsentrator AngelBiss oksigén dina Aplikasi Industri

1. Aplikasi konsentrasi oksigén AngelBiss dina generator ozon

Konsentrator oksigén AngelBiss tiasa ngarobih oksigén kana ozon ku cara nyayogikeun oksigén kana generator ozon. Ozon ngagaduhan peran penting dina sterilisasi, ngaleungitkeun bau, pelestarian tuangeun, sareng panyucian cai.

Tim téknis AngelBiss bakal ngembangkeun generator ozon pikeun sterilisasi sareng disinféksi dina waktos anu caket.
  • Rechargeable 5L Oxygen Concentrator with High Purity 93% (AC, DC, Batteries)

    Konsentrator Oksigén 5L Rechargeable kalayan Purity Tinggi 93% (AC, DC, Batre)

    Konsentrator Oksigén 5L Rechargeable kalayan Purity Tinggi 93% (AC, DC, Batre)
    ANGELBISS, Anu pangpayunna ngaluarkeun batre munggaran di dunya anu dioperasikeun 5LPM Oxygen Concentrator. Malah ngahasilkeun 93% purity O2 dina aliran 5L / mnt. 
    Seri ANGEL5SB mangrupikeun konsentrator oksigén 5L portabel sareng sistem alarm anu paling lengkep, indikasi sesar anu akurat, sareng kinerja kaamanan anu paling stabil dina pasaran. Éta parantos lulus sertifikasi CE sareng ISO13485.
    Fitur
    1. Batré Litium tahan las dioperasikeun DC 24V
    2. Gancang ngeusi ulang dina 120 menit, Terusan ngajalankeun 120 menit (2 jam)
    3.5Liter kalayan kaluaran purity oksigén 93% ± 3% pikeun pangguna COPD
    4. Murni Oksigén Tembongkeun ku Angka (Akurasi 00.0%)
    5. Tombol dioperasikeun Timer & Toél
    6. Cahaya LED ageung 6 'Tembongkeun sadaya data anu fungsina
    7. Diitung total jam ngajalankeun
    8. Pamakéan tahan pikeun daérah lingkungan dina suhu luhur (45ºC), luhurna luhur (15000feet).
    Fitur khusus ukur disayogikeun ku AngelBiss Technology 
    1. Batré munggaran di dunya dioperasikeun 5LPM @ 93% Oxygen Concentrator. 
    2. kalembaban beurat otomatis ngaleupaskeun tabung molekular
    3. Sistem Oksidén mandiri & sistem nebulizer outlet
    4. setting konci anak
    Aplikasi sareng tinjauan tinjauan produk oksigén Angelbiss oxygenconcentrator Angeibiss tiasa nyayogikeun solusi anu béda-béda sesuai sareng kabutuhan anu béda-béda konsumén.
    Generator leutik tiasa nyumponan kabutuhan oksigén kulawarga, perorangan sareng klinik leutik.
    Pikeun lembaga médis ageung sareng pabrik, kami nyayogikeun sakumpulan sistem suplai oksigén anu lengkep, anu didesain, didamel, sareng dipasang di situs numutkeun ruang lingkup aplikasi.
    Generator oksigén Angelbiss tiasa dianggo dina bidang industri, kalebet pembangkit ozon, pembuatan kaca, akuakultur, pangubaran limbah, peleburan industri, nitrogén sareng oksigén pamisahan, jst.
    Angelbiss tiasa nyayogikeun oksigén konsentrasi luhur anu kontinyu sareng aman pikeun skénario anu disebut di luhur.
    Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan kami, anjeun tiasa ngahubungan kami di info@angelbisscare.com, sareng staf jasa kami bakal ngahubungi anjeun gancang-gancang.
  • Oxygen Generator Aquatec

    Oksigén generator Aquatec

    Larutan konsentrator oksigén AngelBiss dina Aplikasi Akuatik. Éta mangrupikeun sumber oksigén paling aman sareng paling dipercaya anu tiasa dianggo dina akuakultur sareng tiasa ngagentos sumber pasokan oksigén sanésna. Eusi oksigén dina cai cekap, anu nguntungkeun pikeun tumuh lauk sareng ngirangan jumlah baktéri, sahingga ningkatkeun produktipitas lauk sareng ningkatkeun kaséhatan sadayana lauk. Kandungan oksigén anu luhur penting pikeun produksi budidaya sareng lauk.
  • Oxygen Generator Ozone

    Oksigén Generator Ozon

    Larutan konsentrator oksigén AngelBiss dina generator ozon. Konsentrator oksigén AngelBiss tiasa ngarobih oksigén kana ozon ku cara nyayogikeun oksigén kana generator ozon. Ozon ngagaduhan peran penting dina sterilisasi, ngaleungitkeun bau, pelestarian tuangeun, sareng panyucian cai.
  • Oxygen Generator  Industrial Use

    Pamakéan Industrial Oksigén

    Larutan konséntrator oksigén AngelBiss dina Aplikasi Industri pikeun sababaraha bidang.