Oksigén generator

 

Solusi konsentrator oksigén AngelBiss dina Aplikasi Industri

1. Aplikasi tina AngelBiss oksigén concentrator dina generator ozon

AngelBiss oksigén concentrator bisa ngarobah oksigén kana ozon ku supplying oksigén ka generator ozon.Ozon maénkeun peran penting dina sterilization, panyabutan bau, pelestarian dahareun, sarta purifikasi cai.

Tim téknis AngelBiss bakal ngembangkeun generator ozon pikeun sterilisasi sareng disinfeksi dina waktos anu caket.
  • Oxygen Generator for Ozone Generator

    Generator Oksigén pikeun Generator Ozon

    Generator oksigén AngelBiss tiasa ngarobih oksigén kana ozon ku nyayogikeun oksigén kana generator ozon.Ozon maénkeun peran penting dina sterilization, panyabutan bau, pelestarian dahareun, sarta purifikasi cai.Sistem generator oksigén AngelBiss tiasa diturutan sareng seueur jinis generator ozon anu aya di pasar.Sistemna ngagaduhan pangguna anu lega sareng seueur aplikasi di bumi, rumah sakit, sakola, beus umum sareng stasiun bawah tanah, pabrik pangan, stasiun perawatan cai lingkungan, kebon, laboratorium sareng pabrik pangolahan cai limbah, jsb.

    Samentawis éta tim téknis AngelBiss ngembangkeun generator ozon-oksigén pikeun sterilisasi sareng disinfeksi daérah di luhur kalebet kasus COVID-19.

  • Aquaculture Use Oxygen Generator

    Aquaculture Paké Oksigén generator

    Akuakultur AngelBiss nganggo solusi generator oksigén mangrupikeun sumber oksigén anu paling aman sareng paling dipercaya anu tiasa dianggo dina budidaya sareng tiasa ngagentos sumber suplai oksigén anu sanés.

    Nalika kandungan oksigén dina cai cukup, nu bisa jadi mangpaat pikeun tumuwuhna lauk jeung ngurangan jumlah baktéri, kukituna ngaronjatkeun produktivitas lauk jeung ngaronjatkeun kaséhatan sakabéh lauk.Eusi oksigén anu luhur penting pikeun budidaya sareng produksi lauk.

  • Industrial Use PSA Oxygen Generator

    Pamakéan Industri PSA Oksigén Generator

    Pamakéan industri PSA oksigén generator nyadiakeun oksigén murni kontinyu pikeun suplement paménta veriety tina aplikasi pabrik, kayaning smelting logam, ngolah karya seni kaca, réaksi oksidasi sanyawa, perlakuan wastewater jsb Mangpaat ngagunakeun industri misalna PSA oksigén generator mangrupakeun investasi leutik. neundeun jeung transportasi aman, konsumsi kakuatan low, operasi merenah tur pamakéan atra - efisiensi nilai

  • Rechargeable Oxygen Concentrator (AC, DC, Batteries) ANGEL-5SB

    Konsentrator Oksigén Rechargeable (AC, DC, Batré) ANGEL-5SB

    ANGEL-5SB nyaéta AC, DC sareng Batré dioperasikeun gaya rechargeable 5liter oksigén concentrator.Éta tiasa dianggo 2 jam terus-terusan tanpa kakuatan AC.Sareng éta ogé mangrupikeun mesin oksigén 5lpm anu munggaran sareng anu tiasa dijalankeun ku batré anu diwangun dina jero bari nyayogikeun 93% oksigén di dunya ayeuna (2020).5Lpm Aliran ageung sareng tanpa hariwang ngeunaan masalah pareum listrik AC anu nyababkeun kamungkinan pikeun jalma pulisi ngalaksanakeun terapi oksigén nalika transit ti bumi ka rumah sakit, atanapi ngantepkeun kagiatan luar gratis kalayan suplai oksigén anu cekap, atanapi nalika kakuatan kota pareum tanpa sateuacana. -informed.

    Fitur utamina kalebet fungsi oksigén & nebulizer, Timer, fungsi konci anak, alarm oksigén rendah, 6 fungsi alarm kaamanan, 6 jinis fungsi indikasi kasalahan sareng tampilan LED 6′.Lamun diatur aliran dina 5Lliter per menit jeung konsentrasi oksigén bakal tumuwuh gancang nepi ka 95% dina 3 menit.

    Saterusna, lamun batré jero diwangun kaluar, batré sayaga bisa langsung diganti pikeun ngajaga mesin ngajalankeun deui 2 jam.Janten 4+ jam sayogi.