Ozon

  • Oxygen Generator for Ozone Generator

    Generator Oksigén pikeun Generator Ozon

    Generator oksigén AngelBiss tiasa ngarobih oksigén kana ozon ku nyayogikeun oksigén kana generator ozon.Ozon maénkeun peran penting dina sterilization, panyabutan bau, pelestarian dahareun, sarta purifikasi cai.Sistem generator oksigén AngelBiss tiasa diturutan sareng seueur jinis generator ozon anu aya di pasar.Sistemna ngagaduhan pangguna anu lega sareng seueur aplikasi di bumi, rumah sakit, sakola, beus umum sareng stasiun bawah tanah, pabrik pangan, stasiun perawatan cai lingkungan, kebon, laboratorium sareng pabrik pangolahan cai limbah, jsb.

    Samentawis éta tim téknis AngelBiss ngembangkeun generator ozon-oksigén pikeun sterilisasi sareng disinfeksi daérah di luhur kalebet kasus COVID-19.