Produk

  • Medical Grade 15 Liter Large Flow Home Use Oxygen Concentrator

    Kelas médis 15 Liter Aliran Besar Imah Paké Oksigén Concentrator

    Angel-15S mangrupakeun PSA 15 liter concentrator oksigén aliran badag.Ayeuna mangrupikeun konsentrator oksigén aliran ageung 15 liter munggaran di dunya!

    Eta nyadiakeun 93% ± 3% médis oksigén purity tinggi, dasarna minuhan paménta tugas beurat penderita COPD.Dilengkepan 6 sistem alarem sareng layar LED 6 inci, Angel-15S tiasa masihan anjeun pangalaman anu nyaman.

    Éta cocog pikeun nyéwa pasien anu gering kritis.Éta tiasa ngagentos nyerina, ngirangan biaya sareng hariwang pangropéa saatos jual.Pikeun padagang, éta tiasa ngagedékeun penjualan sareng ningkatkeun paménta pasar.

  • Medical Use Auto Cut Off 20lpm High Pressure Dual Flow Oxygen Concentrator

    Pamakéan médis Otomatis Cut off 20lpm High Tekanan Dual Aliran Oksigén Concentrator

    LINER-20HPT mangrupikeun konsentrator oksigén aliran ganda PSA 20liter tekanan tinggi.Kalayan kaunggulan anu luar biasa, anjeun tiasa ngalaman standar anyar dina konsentrator oksigén tekanan tinggi.Modeu kerja anu aman sareng hemat energi ngirangan biaya pikeun anjeun.Desain anu langkung rinci sapertos layar, alarem, waktos ngabantosan anjeun ngoperasikeun mesin kalayan aman sareng merenah.

    Éta ngagaduhan aplikasi anu lega.Éta tiasa dihubungkeun ka ventilator sareng anesthesia langsung, ngajantenkeun padamelan saderhana sareng éfisién dina kaayaan anu énggal.Ogé bisa dipaké salaku tutuwuhan suplai mini pikeun kamar asuhan tunggal di rumah sakit, perawatan Pangajaran sarta Palatihan Atikan, aquaculture, perlakuan wastewater jsb.

  • Higher Accuracy Oxygen Purity Analyzer Portable Gas Analyzer

    Akurasi Luhur Oksigén Purity Analyzer Portabel Gas Analyzer

    Analyzer oksigén O2A010 pinter sareng gancang pikeun ngukur kamurnian oksigén 20% -95.9% dina kisaran 1-10LPM kalayan leres.Akurasi luhur (± 1.8%) ngajadikeun hasil diukur leuwih dipercaya.Hiji tombol desain basajan ngajadikeun operasi anjeun merenah.Ningali kamurnian oksigén, laju aliran, tekanan outlet sareng suhu oksigén dina layar LCD 2,2 inci unit sakaligus.Gancang ngecas via panganteur USB, muatan tunggal bisa ngajalankeun terus salila 48 jam.

  • 10 Liter Home Use Dual Flow Oxygen Concentrator

    10 Liter Imah Paké Dual Flow Oksigén Concentrator

    AngelBiss 10L Home Use Dual Flow Oxygen Concentrator tiasa nyayogikeun kamurnian tinggi, oksigén standar médis.Sanggup delivering 90% nepi ka 93% O2 ​​purity ti 0L mun 10L, jalma bisa milih pangiriman oksigén optimal nurutkeun sarat aliran varying.Produkna kalebet dua outlet oksigén, dua humidifier sareng dua méter kontrol aliran, anu ngamungkinkeun 2 pangguna pikeun ngalakukeun terapi oksigén dina mesin anu sami dina waktos anu sami.Dibandingkeun sareng ANGEL-10AD, produk ieu langkung hampang sareng langkung gampang dioperasikeun.

    Produk ieu cocog pikeun penderita kakurangan oksigén sareng tempat anu kakurangan suplai oksigén terpusat unit médis pikeun terapi oksigén atanapi perawatan kaséhatan oksigén.

     

  • Home Use 5 LPM Dual Flow Oxygen Concentrator

    Imah Paké 5 LPM Dual Flow Oksigén Concentrator

    AngelBiss 5L Home Use Dual Flow Oxygen Concentrator tiasa dianggo pikeun 2 jalma pikeun nyeuseup oksigén dina waktos anu sami.Ku inhaling hawa jero rohangan jeung nyaring nitrogén, mesin bisa nyadiakeun taya, oksigén kelas médis bébas salempang kalayan 90% nepi ka 93% konsentrasi oksigén luhur sarta rentang tingkat 0- 5L / per menit.Dibandingkeun jeung ANGEL-5S, produk ieu leuwih harga kalapa sabab ngamungkinkeun concentrator oksigén sarua ngawula 2 penderita, kukituna ngurangan konsumsi kakuatan sarta purchasing of concentrator oksigén sejen.

    Produk ieu utamina ditujukeun pikeun jalma anu ngagaduhan COPD (panyakit paru obstructive kronis), pangguna hipoksia sareng jalma anu peryogi terapi oksigén sapopoé.Éta ogé tiasa dianggo sacara lega di rumah sakit, klinik, puskesmas sareng perawatan bumi.

  • High Pressure PSA Oxygenator With Vessel(Storage Tank) ANGEL-60HTP

    Tekanan Tinggi PSA Oxygenator Jeung Bejana (Panyimpenan Tank) ANGEL-60HTP

    ANGEL-60HTP diwangun ku sistem oxygenator PSA 60liter, sistem wadah panyangga oksigén (tangki panyimpen) sareng sistem booster.Sistem oxygenator ngahasilkeun oksigén konsentrasi luhur (93% ± 3%) terus-terusan.Wadah panyangga oksigén nahan oksigén anu asalna tina oksigénator.Sistem booster ningkatkeun tekanan oksigén sakabéh kana nilai ekspektasi nu antara 1.5-6 atmosfir (kira-kira 1.4bar ka 6bar).Sarta pamustunganana oksigén konsentrasi luhur bisa express ka pipelines gas lembaga médis.

  • Oxygen Generator for Ozone Generator

    Generator Oksigén pikeun Generator Ozon

    Generator oksigén AngelBiss tiasa ngarobih oksigén kana ozon ku nyayogikeun oksigén kana generator ozon.Ozon maénkeun peran penting dina sterilization, panyabutan bau, pelestarian dahareun, sarta purifikasi cai.Sistem generator oksigén AngelBiss tiasa diturutan sareng seueur jinis generator ozon anu aya di pasar.Sistemna ngagaduhan pangguna anu lega sareng seueur aplikasi di bumi, rumah sakit, sakola, beus umum sareng stasiun bawah tanah, pabrik pangan, stasiun perawatan cai lingkungan, kebon, laboratorium sareng pabrik pangolahan cai limbah, jsb.

    Samentawis éta tim téknis AngelBiss ngembangkeun generator ozon-oksigén pikeun sterilisasi sareng disinfeksi daérah di luhur kalebet kasus COVID-19.

  • Aquaculture Use Oxygen Generator

    Aquaculture Paké Oksigén generator

    Akuakultur AngelBiss nganggo solusi generator oksigén mangrupikeun sumber oksigén anu paling aman sareng paling dipercaya anu tiasa dianggo dina budidaya sareng tiasa ngagentos sumber suplai oksigén anu sanés.

    Nalika kandungan oksigén dina cai cukup, nu bisa jadi mangpaat pikeun tumuwuhna lauk jeung ngurangan jumlah baktéri, kukituna ngaronjatkeun produktivitas lauk jeung ngaronjatkeun kaséhatan sakabéh lauk.Eusi oksigén anu luhur penting pikeun budidaya sareng produksi lauk.

  • Industrial Use PSA Oxygen Generator

    Pamakéan Industri PSA Oksigén Generator

    Pamakéan industri PSA oksigén generator nyadiakeun oksigén murni kontinyu pikeun suplement paménta veriety tina aplikasi pabrik, kayaning smelting logam, ngolah karya seni kaca, réaksi oksidasi sanyawa, perlakuan wastewater jsb Mangpaat ngagunakeun industri misalna PSA oksigén generator mangrupakeun investasi leutik. neundeun jeung transportasi aman, konsumsi kakuatan low, operasi merenah tur pamakéan atra - efisiensi nilai

  • Portable Medical Suction Machine (Portable Suction Unit) AVERLAST 25

    Mesin Nyeuseup Médis Portabel (Unit Nyeuseup Portabel) AVERLAST 25

    AngelBiss 25liter mesin nyeuseup médis portabel AVERLAST 25 (unit nyeuseup portabel) sanggup nyadiakeun leuwih 25liter aliran négatip.AVERLAST 25 dianggo pikeun nyedot nanah, dahak sareng cairan kentel séjén tina awak manusa.Ieu mangrupikeun alat médis anu biasa dianggo di kamar darurat, kamar operasi, pangimeutan bangsal sareng perawatan bumi.

    Laju aliran nyeuseup mesin nyeuseup médis portabel AVERLAST 25 ngahontal 25L / mnt, sarta tekanan négatip pamungkas ngahontal 0.08Mpa, nu cocog pikeun prosés asuhan nyusu jumlah badag cairan sarta gancang ngolah saméméh jeung sanggeus bedah.


    Penting: Produk ieu henteu tiasa dianggo pikeun ngadukung kahirupan naon waé.Pasén disarankan ngagunakeun produk ieu nurutkeun pangabutuh sabenerna atawa pituduh dokter.

  • Portable Medical Suction Machine (Portable Suction Unit) AVERLAST 30

    Mesin Nyeuseup Médis Portabel (Unit Nyeuseup Portabel) AVERLAST 30

    AngelBiss mesin nyeuseup médis portabel AVERLAST 30 (unit nyeuseup portabel) ieu Powered by AngelBiss karek dimekarkeun pompa nu ngidinan sistem pikeun nganteurkeun leuwih 30LPM aliran hawa négatip terus.AVERLAST 30 bakal nyayogikeun kakuatan hawa anu langkung ageung pikeun operasi anu peryogi operasi sareng beberesih langkung gancang.Pikeun leuwih rinci bébas inquire tim Angelbiss.

  • Electric Suction Unit (Twin Jar) DX98-3

    Unit nyeuseup listrik (Kembar Jar) DX98-3

    Unit nyeuseup listrik AngelBiss (jar kembar) DX98-3 diwangun ku pompa tekanan négatip, regulator tekanan négatip, indikator tekanan négatip, ngumpulkeun komponén wadahna, switch pedal suku, jsb.

    Kalawan kapasitas botol ganda (2500ml / tiap botol), AngelBiss Unit nyeuseup listrik (kembar jar) DX98-3 bisa nyerep kavling cair salila operasi bedah.Sarta DX98-3 dirancang kalayan duanana switch leungeun jeung switch suku, éta bisa nyadiakeun solusi kontrol hadé pikeun dokter pikeun beroperasi (ngaleupaskeun duanana leungeun).

    Kalayan dua botol nangtung di sisi hareup, botol DX98-3 gampang dibongkar, ngabersihan sareng diatur deui.