Jasa & Garansi

AngelBiss gaduh sistem anu lengkep sareng jasa profésional.
Ladenan pra-penjualan, kami nyayogikeun dukungan sapertos:
* Inquiry sarta rojongan konsultan.
Karyawan AngelBiss bakal ngadukung patarosan tina pamundut khusus anjeun ngeunaan produk, teras nyarankeun anu pas pikeun anjeun.
* Pangrojong tés sampel.
AngelBiss ogé nyadiakeun test sampel saméméh urutan bulk lamun perlu.
* Tingali Pabrik kami
AngelBiss ngabagéakeun pikeun didatangan.
ngajamin
Kalayan jaminan bellowing:
1.The produk kalawan 3 taun jaminan pinuh.

2. suku cadang:
- Suku cadang bakal dikirim nurutkeun pesenan bagian meuli urang.
-AngelBiss bakal nyayogikeun para pembeli suku cadang (kalebet papan utama, compressor sareng ranjang saringan) salami 3 taun garansi pinuh dina unggal kiriman dina 2% tina total kuantitas anu dipesen.Mimitian ku kadua
sataun bakal ngabales dina suku ngagantian laju.
-Bagian tambahan nu bakal kaluar tina stock di meuli (alatan repairing produk dina periode jaminan) jeung bakal diperlukeun pikeun repairing leuwih produk bakal dikirim ka nu meuli ku AngelBiss on
Biaya AngelBiss ngalangkungan kiriman angkatan laut anu kedah diatur dina pesenan anu dikirim ku pembeli upami parantos aya, upami diperyogikeun bagian-bagian tapi masih aya anu kedah dipesen pesenan anu sanés.
bakal dikirim ka pembeli sapanjang pengiriman bujal dina 14 dinten dina biaya AngelBiss.

-Barang anu tiasa dibuang (sapertos saringan hawa, masker, kit nebulizer, kanula) henteu katutupan dina waktos garansi.Item disposable tambahan bakal dikirim ka nu meuli ku AngelBiss on expense meuli.
Mata pelajaran tambahan:
1.AngelBiss nyayogikeun pelatihan kaahlian téknis ku pidéo online, email, telepon, supados staf pembeli gaduh pangaweruh anu saé pikeun ngartos produk sareng masihan jasa anu saé pikeun konsumén. gudang.