Jasa & Jaminan

AngelBiss ngagaduhan sistem anu lengkep sareng jasa propésional.
Palayanan pra-penjualan, kami nyayogikeun dukungan sapertos:
* Pendukung sareng dukungan konsultasi.
Karyawan AngelBiss bakal ngadukung patarosan ti pamundut khusus anjeun ngeunaan produk, teras nyarankeun anu pas pikeun anjeun.
* Dukungan uji coba sampel.
AngelBiss ogé nyayogikeun uji coba sateuacan mesen upami anjeun peryogi.
* Tingali Kilang kitu urang
AngelBiss haneut wilujeng sumping ka didatangan.
Jaminan
Kalayan jaminan anu aya di handap ieu:
1. produk kalayan 3 taun jaminan pinuh.

2. suku cadang:
-Spare parts would sent according to buyer's parts orders.
-AngelBiss bakal nyayogikeun pembeli nganggo suku cadang (kalebet papan utama, kompresor sareng ranjang ayak hungkul) salami 3 taun jaminan dina unggal kiriman dina 2% tina total jumlah anu dipesen. Mimitian ku kadua
sataun bakal ngawalon on tingkat ngagantian bagian.
Bagian -Additional anu bakal kaluar tina saham di pembeli (kusabab ngalereskeun produk dina periode jaminan) sareng bakal diperyogikeun pikeun ngalereskeun langkung seueur produk bakal dikirim ka pembeli ku AngelBiss dina
AngelBiss’s expense through naval shipment which should be arranged at buyer's latest shipped order if there is one already, if needed parts however there yet to be ordered another order the part
bakal dikirim ka anu mésér sapanjang pangiriman puser dina waktos 14 dinten nganggo biaya AngelBiss.

Item -Disposible (kawas filter hawa, topeng, nebulizer kit, cannula) henteu katutup dina jangka waktu jaminan. Barang-barang tambahan tambahan bakal dikirim ka anu mésér ku AngelBiss dina biaya pembeli.
Subjék Tambahan:
1.AngelBiss provides technical skill trainings by video online, email, phone, in order to make buyer staff have a good knowledge to understand the products and give good services to customers.The subject can only be provided after a bulk quantity cargos arrive at buyer's warehouse.