Téknologi & Produksi

Sértipikat patén anu diala ku AngelBiss dina taun-taun ayeuna:

Ngaran modél Utiliti: Alat serepan shock sareng pangirangan noise pikeun konsentrator oksigén

Jumlah patén: ZL201921409276.x Tanggal pengumuman otorisasina: 23 Juni 2020

 

Ngaran modél Utiliti: kurung pikeun botol beueus

Jumlah patén: ZL201921409624.3 Tanggal pengumuman otorisasina: 23 Juni 2020

 

Ngaran modél Utiliti: a silencer pikeun konsentrator oksigén

Jumlah patén: ZL201821853928.4 Tanggal pengumuman otorisasina: 26 Juli 2019

 

Ngaran desain: paranti nguseup listrik

Jumlah patén: ZL201730552460.x Tanggal pengumuman otorisasina: 29 Juni 2018

Jumlah patén: ZL201730552466.7 Tanggal pengumuman otorisasina: 29 Juni 2018

 

Ngaran modél Utiliti: sistem adsorpsi terintegrasi konsentrasi oksigén ayakan molekular

Jumlah patén: ZL201320711652.7 Tanggal pengumuman otorisasina: 18 Juni 2014

 

Ngaran modél Utiliti: struktur sampingan handap sistem adsorpsi

Jumlah patén: ZL201320515904.9 Tanggal pengumuman otorisasina: 26 Pébruari 2014

 

Ngaran modél Utiliti: Struktur panutup tungtung terintegrasi pikeun menara adsorpsi

Jumlah patén: ZL201320548682.0 Tanggal pengumuman otorisasina: 12 Pébruari 2014

Aplikasi patén anu suksés ogé ngadorong urang pikeun nyayogikeun produk anu berkualitas sareng nyayogikeun kasihatan sareng kabahagiaan pikeun langkung seueur konsumen.

Produksi

AngelBiss ngagaduhan garis perakitan anu béda pikeun produk modél anu béda kalayan sistem operasi standar. Sateuacan produksi, unggal matéri diperiksa sacara ketat sareng dipilih ku IQC. Sareng nalika dirakit, unggal prosés perakitan leres-leres dipariksa, sareng kualitas produk ogé diuji sacara ketat ku departemen inspeksi kualitas. Operator sacara ketat dianggo numutkeun Prosedur Operasi Standar. Sadaya prosés produksi saluyu sareng dokumén internasional ISO.