Téhnologi & Produksi

Sertipikat patén anu diala ku AngelBiss dina taun-taun ayeuna:

Ngaran modél utiliti:Alat nyerep shock sareng pangurangan bising pikeun konsentrator oksigén

Nomer patén:ZL201921409276.x Tanggal Pengumuman Otorisasi: 23 Juni 2020

 

Ngaran modél utiliti:bracket pikeun botol humidifying

Nomer patén:ZL201921409624.3 Tanggal Pengumuman Otorisasi: 23 Juni 2020

 

Ngaran modél utiliti:a silencer pikeun concentrator oksigén

Nomer patén:ZL201821853928.4 Tanggal pangumuman otorisasi: 26 Juli 2019

 

Ngaran desain:alat nyeuseup listrik

Nomer patén:ZL201730552460.x Tanggal Pengumuman Otorisasi: 29 Juni 2018

Nomer patén:ZL201730552466.7 Tanggal pangumuman otorisasi: 29 Juni 2018

 

Ngaran modél utiliti:sistem adsorpsi terpadu tina konsentrator oksigén tabung molekular

Nomer patén:ZL201320711652.7 Tanggal pangumuman otorisasi: 18 Juni 2014

 

Ngaran modél utiliti:struktur panutup handap sistem adsorption

Nomer patén:ZL201320515904.9 Tanggal pangumuman otorisasi: 26 Pebruari 2014

 

Ngaran modél utiliti:Struktur panutup tungtung terpadu pikeun munara adsorption

Nomer patén:ZL201320548682.0 Tanggal pangumuman otorisasi: 12 Pebruari 2014

Aplikasi patén anu suksés ogé nyorong urang pikeun nyayogikeun produk kualitas luhur sareng nyayogikeun kaséhatan sareng kabagjaan ka langkung seueur konsumen.

Produksi

AngelBiss boga garis assembly béda pikeun produk model béda jeung sistem operasi baku.Sateuacan produksi, unggal bahan mastikeun inspected tur dipilih ku IQC.Jeung salila assembly, unggal prosés assembly ieu mastikeun inspected, sarta kualitas produk ogé mastikeun diuji ku departemen inspeksi kualitas.Operator sacara ketat dianggo nurutkeun Prosedur Operasi Standar.Sadaya prosés produksi saluyu sareng dokumén internasional ISO.