Dagang

 

AngelBiss nyayogikeun jasa konsultan pikeun produk kaséhatan sanés salaku barang tambahan

Upami anjeun ngadistribusikaeun COPD, atanapi gaduh gejala di handap ieu, sapertos insufficiency engapan, snoring sareng sindrom apnea sare.AngelBiss tiasa nyayogikeun alat pernapasan bumi--Otomatis CPAP / BIPAP, anu bakal ningkatkeun fungsi engapan pikeun ngajaga patency saluran napas, sareng tetep engapan normal.

Upami anjeun nyebarkeun pikeun sepuh atanapi penderita hiperténsi di bumi, monitor tekanan darah penting pisan.Hal ieu kacida merenah pikeun pamaké pikeun ngawas kaséhatan kulawargana.AngelBiss gaduh tilu jinis produk anu béda pikeun pilihan anjeun: Solusi monitor Tekanan Darah Leungeun Atas, Monitor Tekanan Darah Elektronik Wrist sareng Monitor Tekanan Darah Ramo.

Upami anjeun ngadistribusikaeun terapi inhalasi asma, sapertos kaserang tiis, batuk, atanapi nyeri tikoro, rhinitis, tonsillitis, atanapi asma, nebulizer kompresor tiasa dianggo.

 
  • Fingertip Pulse Oximeter

    Fingertip Pulse Oximeter

    Fingertip pulse oximeter ngagunakeun téknologi lampu infra red pikeun ngadeteksi jenuh oksigén getih manusa sareng pulsa ngaliwatan kacaangan kulit ramo sareng jaringan muskuloskeletal sacara akurat.Béda tina sampling getih, éta ngagaduhan kasalametan anu luhur, henteu kedah hariwang ngeunaan inféksi getih, henteu aya nyeri tapi masih gaduh presisi anu luhur.Fitur biasa tina fingertip pulse oximeter ngabogaan tampilan diagram pulsa, fungsi shutdown otomatis lamun euweuh sinyal, bisa lepas pikeun 20hours sarta tampilan alarem tegangan low.Fingertip pulse oximeter sacara efektif tiasa ngabantosan urang ngawas sareng terang langkung seueur ngeunaan kaayaan fisik urang sacara efektif, ku kituna urang tiasa ngadamel panyesuaian anu pas sareng nyandak ukuran perbaikan anu cocog pikeun ningkatkeun kaséhatan fisik urang.

  • 3-Ball Respiratory Exerciser (Spirometer)

    3-Ball Respiratory Exerciser (Spirometer)

    3-Ball Respiratory Exerciser (Spirometer) mantuan pikeun ngevaluasi kaayaan sapertos asma, fibrosis pulmonal, fibrosis kistik sareng COPD.Ngan inhale ngaliwatan Lung Exerciser pikeun sababaraha menit dua kali sapoé dina pola engapan basajan sakumaha ditémbongkeun dina parentah, éta bakal nulungan penderita ngaronjatkeun fungsi bayah maranéhanana.3-Ball Respiratory Exerciser mangrupikeun alat anu efektif pikeun nyegah komplikasi paru-paru saatos operasi anu mangaruhan fungsi pernapasan, khususna bedah paru-paru.3-Ball Respiratory Exerciser ogé biasana diresepkeun pikeun pasien jantung pasca operasi, atanapi operasi sanésna anu ngalibetkeun waktos tambahan dina anesthesia sareng pamulihan salajengna.

  • Valve holding chamber

    Klep nyekel chamber

    Klep nyekel chamber mangrupakeun tipe spacer nu ngawengku klep hiji arah dina mouthpiece nu.Alat ieu henteu ngan ukur nyayogikeun "spasi" antara sungut anjeun sareng ubar.Éta ogé nahan sareng nahan ubar anjeun, anu masihan anjeun waktos nyandak napas anu laun sareng jero.Ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngambekan sadaya ubar.Klep saarah ngeureunkeun anjeun tina ngahaja ngambekan kana tabung.Seueur kamar panyekel klep dijejeran di jero kalayan palapis anti statik anu ngabantosan ubar tina nempel dina sisi ruangan.

  • Compressor Nebulizer

    Compressor Nebulizer

    Compressor nebulizer dipaké pikeun atomize ubar cair kana partikel leutik, sarta ubar asup kana saluran pernapasan jeung bayah ku engapan inhalation, ku kituna pikeun ngahontal perlakuan henteu aya rasa nyeri.Kauntungannana langkung gancang sareng efektif dibandingkeun tibatan nginum obat.The compressor nebulizer utamana dipaké pikeun ngubaran rupa-rupa kasakit engapan luhur jeung handap, kayaning colds, muriang, batuk, asma, nyeri tikoro, pharyngitis, rhinitis, bronchitis, pneumoconiosis jeung panyakit séjénna anu lumangsung dina trachea, bronchi, alveoli, sarta dada. rongga.Terapi inhalasi Nebulized mangrupikeun metode perawatan anu penting sareng efektif dina pengobatan panyakit pernapasan ayeuna.

  • Digital Blood Pressure Monitor

    Monitor Tekanan Darah Digital

    Monitor tekanan darah digital nganggo téknologi pangukuran tekanan darah cerdas éléktronik otomatis sareng nganggo tekanan éléktronik sareng sensor pulsasi pikeun ngaidentipikasi tekanan sareng sinyal pulsasi, sareng nganyatakeunana dina bentuk digital pikeun nunjukkeun tekanan darah sistolik, tekanan darah diastolik sareng denyut nadi.Monitor Tekanan Darah Digital gaduh tampilan LCD sareng kontrol otomatis mikrokomputer.Éta tiasa gancang sareng akurat ngukur tekanan darah sareng denyut nadi.

  • AUTO CPAP&BIPAP

    CPAP & BIPAP otomatis

    Ayeuna AUTO CPAP&BIPAP mangrupikeun metode anu penting pikeun pengobatan apnea sare obstructive sawawa (OSA), hypopnea, snoring, sareng panyakit paru obstructive kronis (COPD), khususna digabungkeun sareng gagal engapan.Sajumlah ageung fakta parantos ngabuktikeun yén ventilasi tekanan positip non-invasif sareng topéng pameunteu mujarab pikeun ngubaran panyakit paru-paru obstruktif kronis sareng gagal engapan.Sedengkeun pikeun ingetan karbon dioksida bisa ngabalukarkeun karuksakan fungsi organ penting sabar urang, ngurangan kasusah engapan, pamakéan mimiti non-invasif AUTO CPAP & BIPAP bisa ningkatkeun hypoxia tur nyata ngurangan laju pamakéan intubation tracheal jeung tingkat mortality pasien.