Dagang

 

AngelBiss ogé nyayogikeun sagala rupa jinis jasa Podomoro.

Upami anjeun COPD, atanapi ngagaduhan gejala sapertos kieu, sapertos kakurangan napas, mendengkur sareng sindrom apnea tidur. AngelBiss tiasa nyayogikeun alat pernapasan bumi - Otomatis CPAP / BIPAP, anu bakal ningkatkeun fungsi napas pikeun ngajaga patén jalan udara, sareng tetep napas sacara normal.

Upami anjeun ngagaduhan kokolot atanapi penderita hipertensi di bumi, monitor tekanan getih kalintang diperyogikeun. Pisan merenah pikeun ngawas kasihatan kulawarga anjeun. AngelBiss gaduh tilu jinis produk anu béda pikeun pilihan anjeun: Larutan monitor Tekanan Darah Luhur, Monitor Tekanan Darah éléktronik sareng Monitor Tekanan Getih Finger.

Upami anjeun mendak tiis, batuk, atanapi nyeri tikoro, rinitis, tonsilitis, atanapi asma, anjeun bakal disarankeun nganggo terapi inhalasi komprési.

Maka anjeun bakal peryogi Perangkat Nebulizer anu dikomprés, AngelBiss bakal nyugemakeun kabutuhan anjeun. Kami henteu ngan ukur nebulizer dikomprés pikeun déwasa, tapi ogé pikeun budak anu bénten-bénten jinisna.

Upami anjeun hoyong, anjeun ogé tiasa mendakan térmométer éléktronik médis dina katalog produk AngelBiss. Éta kalayan kualitas pangsaéna sareng harga anu dipikaresep.

Kanggo langkung seueur pamundut atanapi inpormasi Ngeunaan AngbelBiss, mangga ngahubungan kami di info@angelbisscare.com.
  • AUTO CPAP/BIPAP

    AUTO CPAP / BIPAP

    AUTO CPAP / BIPAP fleksibel, sareng gampang dianggo sareng nyetél sareng dibongkar. Éta ogé ngamungkinkeun panggunaan saliwat. Éta tiasa nahan fungsi nyaring, pelembab sareng pemanasan irung pisan pikeun ngirangan pneumonia anu aya hubunganana sareng ventilator. Éta ogé bakal nahan kamampuan batuk, ékséktorat sareng nyarios, sareng ningkatkeun kanyamanan. Éta épéktip sareng aman, sareng ogé bakal nyingkahan komplikasi tracheotomy atanapi intubasi tracheal.
  • Blood Pressure Monitor

    Monitor Tekanan Darah

    Monitor tekanan darah éléktronik, umumna ngadopsi téknologi pangukuran tekanan getih cerdas éléktronik otomatis sareng ngagunakeun sensor éléktronik sareng sensor pulsation pikeun ngaidentipikasi sinyal tekanan sareng denyut nadi, sareng ngekspresikeunana dina bentuk digital pikeun nunjukkeun tekanan darah sistolik, tekanan darah diastolik sareng tingkat pulsa. Sareng éta ogé ngagaduhan tampilan LCD sareng kontrol otomatis microcomputer. Éta tiasa gancang sareng akurat ngukur tekanan darah sareng tingkat pulsa anjeun. Anjeun malah tiasa sacara rutin mariksa tekanan getih sareng pulsa anjeun di bumi iraha waé.
  • Medical Compressed Nebulizer

    Nebulizer dikomprés médis

    Nebulizers médis utamina dipaké pikeun ngubaran sagala rupa panyakit engapan luhur sareng handap, sapertos colds, muriang, batuk, asma, nyeri tikoro, pharyngitis, rhinitis, bronchitis, pneumoconiosis sareng panyakit sanés anu lumangsung dina trakea, bronchi, alveoli, sareng rongga dada . Terapi inhalasi Nebulised mangrupikeun padika pangobatan anu penting sareng mujarab dina pengobatan panyakit pernapasan. A nebulizer digunakeun pikeun ngarobih ubar cair kana partikel leutik, sareng ubar asup kana saluran pernapasan sareng paru-paru ku jalan napas, supados ngahontal perlakuan anu henteu nyeri. Sareng prosés na gancang sareng épéktip.
  • Other Respiratory Equipment Products

    Produk Alat Pernapasan Lainnya

    Ruang cecekelan klep mangrupikeun jinis spacer anu kalebet klep hiji arah dina corong. Alat ieu henteu ngan ukur nyayogikeun "rohangan" antara sungut anjeun sareng ubarna. Éta ogé ngajebak sareng nahan ubar anjeun, anu masihan anjeun waktos kanggo narik napas anu jero sareng jero. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngambekan sadayana ubar. Klep hiji arah ngeureunkeun anjeun tina ngahaja ngaluarkeun napas kana tabung. Seueur kamar anu nganggo klep dijejeran dina jero ku palapis anti statis anu ngabantosan ubar-ubaran teu nempel di sisi rohangan.
  • Pulse Oximeter

    Pulsa Oksimeter

    Pulsa Oksimeter tiasa ngawas jenuh oksigén getih sareng parameter pulsa. Sareng aya tampilan diagram pulsa diagram pulsa. Sareng éta ngagaduhan fungsi shutdown otomatis saatos sakitar 8 detik nalika teu aya sinyal. Mesinna tiasa lami salami 20 jam. Éta ogé ngagaduhan tampilan alarm tegangan rendah.